Uiva 2020 Flytande – veneilykesä huipentuu Lauttasaaressa 13.–16.8.

Ajankohtaista

Veneilyn suosio on huippulukemissa ja yksi veneilykesän kohokohdista, Helsingin Uiva venenäyttely, huipentaa veneilykesän tarjoamalla jälleen neljän päivän ajan elämyksiä veden äärellä koko perheelle. 

Uiva 2020 Flytande -venenäyttely Lauttasaaressa 2019

Lauttasaaressa torstaina 13.8.2020 alkavasta Helsingin Uivasta venenäyttelystä odotetaan huippuvilkkaan veneilykesän huipentumaa. Koronaepidemia vaikuttaa myös Uivan järjestelyihin, mutta yli kahden hehtaarin ulkoalueella kesätapahtuma on mahdollista järjestää väljästi ja turvallisesti. 

Uudistetuissa laitureissa ja maaosastoilla on esillä yli 250 venettä jollasta jahteihin ja mukana on myös tulevan kauden uutuuksia sekä ensiesittelyitä. Avaralla näyttelyalueella on lisäksi kattava tarjonta varusteita, tarvikkeita, palveluita ja vesiurheiluvälineitä. 

Ensiesittelyssä kauden 2021 moottoriveneuutuuksia ja ainutlaatuinen koeajomahdollisuus

Uivassa esitellään tuttuun tapaan ensimmäisiä veneuutuuksia kaudelle 2021. 

Kauden 2021 odotettu uutuus Quicksilver 675 Weekend suosittuun kokoluokkaan, joka täydentää jo ennestään mahtavaa ja suosittua Weekend -mallistoa. 
Pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin ja veneretkeilyyn hyvin sopivaan hytilliseen Weekend-malliston uusi pieni malli esitellään virallisesti Euroopassa vasta syyskuun puolella, mutta Vääksyn Konepiste sai veneen nähtäväksi jo Uivaan. 
Näppärän kokoinen vene on melkoinen tilaihme. Kabiinista on 360 asteen näkymät ja sinne on mahdutettu myös keittiötila liesineen ja jääkaappeineen. Jääkaappi on sijoitettu kuljettajan penkin alle ja liesi pesualtaineen kuljettajan taakse, vastakkaisella puolella on ruokailuryhmä.  Nukkumaan mahtuu kulmittain sijoitettuun keulapunkkaan kaksi aikuista, jonka lisäksi ruokailuryhmästä saa sijattua kolmannen vuoteen. Veneessä on myös pesualtaalla varustettu erillinen wc. Veneen pituus on 6,74 metriä, leveys 2,55 metriä ja konetehoa voi olla enintään 225 hv. Aiemmin sarjaan on kuulunut jo 7,4 metrinen Weekend 755 ja lähes yhdeksänmetrinen Weekend 905. 
Venepaketin hinta jää Mercury F150 XL -koneella alle 70 000 euroon.

Quicksilver 675 Weekend ensiesittelyssä Uivassa venenäyttelyssä

Silver-veneet lanseeraa Helsingin Uivassa venenäyttelyssä täysin uuden Silver Shark CCX -veneen. Shark CCX on Silver-malliston ainoa keskipulpetillinen vene. Keskipulpetti helpottaa veneessä liikkumista ja manöövereitä esimerkiksi kalastus- ja yhteyskäytössä. Vene on X-sarjan muiden veneiden tavoin täysin alumiininen lasikuitu­konsolia lukuun ottamatta ja sen suunnittelussa on otettu huomioon ennen kaikkea kalastusharrastuksen tarpeet ja muunneltavuus. 
Shark CCX:ssä uusi runko edustaa muotoilultaan Silverin uutta linjaa. Rungon rakenne on toteutettu tutulla kylkiponttoonirakenteella, jonka etuina ovat erittäin jäykkä, hiljainen ja kestävä rakenne. Vene on pehmeä ajaa terävässäkin aallokossa ja uuden kölilistan ansiosta se liikkuu kevyesti myös trailerin rullien päällä. Täysin alumiinisella veneellä on turvallista rantautua myös kivikkoisiin luonnonsatamamiin ja se soveltuu hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Silver Shark CCX ensiesitellään Uivassa

Aiemmin Aquadorin, Paragonin, XO:n ja Axoparin ideoineen Sakari Mattilan uusin vene on erikoinen vesijetin ja avoveneen yhdistelmä. Kuusimetrisen, 2,3 metriä leveän veneen matkustamossa on keskipulpetti sekä kolmenistuttava satulapenkki. Vaihtoehtona on saatavilla peräkkäiset kahden hengen penkit. 
Pituus 5,94 m * Leveys 2,29 m * Paino 780 kg * Tehoalue 100–175 hv * Huippunopeus 32–45 kn

Saxdor 200 Sport

Ukrainalaisen alumiinivenevalmistajan uusi Tuna 805 Cabin malli perustuu saman mittaisen avokeulaisen, hieman hämäävästi DC:ksi nimetyn rinnakkaismallin rungolle. Vene kilpailee länsimaisten valmistajien kanssa hinnalla ja hyttiversio vetoaa varmasti etenkin kalastajiin ja yhteysveneen tarvitsijoihin. Moottoriksi on tarjolla laaja Mercury-valikoima alkaen 150-hevosvoimisesta, kun huipputeho on peräti 350 hevosvoimaa. 

UMS Tuna Cabin on esittelyssä Uivassa

XO:n urheilullisen alumiinivenemalliston ensimmäisen toisen sukupolven vene, XO 260 T-top on varustettu avoimella T-katteella, mutta lisäsuojaa saa kuomun avulla. Veneellä on pituutta yli 8 metriä ja mukaan on saatu mahtumaan myös vessa.  
Pituus 8,1 m * Leveys 2,55 m * Paino 1900 kg * Koneteho 200–400 hv

XO 260 T-Top on esittelyssä Helsingin Uivassa 2020

 

Ensiesittelynsä Uiva Flytande -näyttelyssä saavat lisäksi mm. Flipper 900 DC, Vboats Voyager 700 Cabin Open Bow sekä Vboats Voyager 800 Cabin.  

Kauden 2020 uutuusmalleja löytyy mm. Alucatin, AMT:n, Aquadorin, Axoparin, Fasterin, Finnmasterin, Jeanneaun, Nimbuksen, Nord Starin, Pionerin, Silverin, Terhin ja XO:n mallistoista. 

Sähköveneiden suosion kasvu näkyy Uivassa

Suomalainen Q30 sähkövene on mullistamassa moottoriveneilyä hiljaisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Nyt tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä omin silmin ja kuulla omin korvin, miltä Q-Yachtsin Electric Silence konsepti näyttää ja kuulostaa!

Q30

EB SunnyCat on 610 cm pitkä katamaraanirunkoinen viiden hengen huvivene, jonka voimalähteenä on saksalainen 4 kW:n Torqeedo -sähkömoottori.4 x 100 Ah:n akut riittävät noin viiden tunnin ajoon 6 solmun matkanopeudella. Veneen katokselle asennetut aurinkopaneelit (6 x 100W) lataavat akkuja myös ajon aikana.

EB Sunny Cat Helsingin Uiva 2020

Sähköveneistä esillä on lisäksi foilaava Candela.

AuroraHut- igluvene on liikuteltavissa oleva ekologinen majoitusratkaisu, ikkuna kauniiseen luontoon. Kesäisin ohjaat sitä kaukosäätimellä vaikka sängyssä makoillen! Se tarjoaa mahdollisuuden majoittua mukavasti aivan uusissa paikoissa keskellä kauneinta luontoa.

Uivassa on perjantaina 14.8 klo 16 alkaen ainutlaatuinen veneiden koeajomahdollisuus, kun näyttelyalueen yhdyslaituri avataan ja yleisöllä on mahdollisuus koeajaa näyttelyssä esillä olevia veneitä. Koeajoista sovitaan suoraan näytteilleasettajien kanssa. 

Purjehtijoiden mansikkapaikka

Purjehduksen näkökulmasta Uiva on vuoden tärkein näyttely, jossa on mahdollisuus tutustua veneisiin purjehduskunnossa, mastot, purjeet ja köydet paikoillaan. Tänä vuonna UIvasta on tulossa vielä monia aiempia vuosia kiinnostavampi: purjeveneitä on näytillä kymmenkunta ja myös isojen matkaveneiden valikoima on laaja. 

”Purjehduksen ystävät on huomioitu myös ohjelmassa. Tapio Lehtisen ja Ari Huuselan lisäksi mukana ovat Ocean Ladies sekä Blondit Purjehtii -kaksikko Noora ja Katariina kertomassa purjehdusharrastuksen alkutaipaleesta”, Uivan järjestäjän, Venealan keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo kertoo. 

Suomalaisten matkaveneilyn ystävien näkökulmasta innostavin uutuus on Pohjanmaalla valmistettava, sekä kilpailuihin että matkapurjehdukseen soveltuva linjakas ja nopeakulkuinen kansisalonkivene Scandi 42. Scandi 42 sopii valmistajan mukaan sekä kilpailuihin että matkapurjehdukseen. Vene on 42-jalkainen, mutta se painaa vain 7,5 tonnia ja painoa on säästetty mm. valmistamalla 17,7 metriä pitkä masto hiilikuidusta. Valoisassa salongissa on U-sohva ja 360 asteen näkymät ympäristöön. Makuukajuuttoja on kaksin kappalein, samoin suihkulla varustettuja vessoja. Purjevarustukseen kuuluu isopurje, fokka ja Code 0.  
Scandi-veneiden valmistaja on laadukkaista one-off -veneistä ja alihankinnasta tunnettu, Uusikaarlepyyssä jo vuodesta 1979 toiminut Scandi Yachts. Veneen on suunnitellut tanskalainen Ulf Rögeberg. 

Scandi 42 on esittelyssä Helsingin Uivassa 2020

X-Yachts tuo Uivaan kaksi venettä performance cruiser -mallistosta, X40::n ja X 43:n. Beneteaun maahantuoja Ajola Yachts kiinnittää laituriin tyylikkään pienen matkaveneen Oceanis 30.1:n ja Aquastoren Jeanneau Sun Odysssey 319:n. Ajolan maaosastolta löytyy puolestaan yhden tai kahden hengen miehistöllä purjehdittava First 14. 

Suurempia pursia edustaa myös mahtavan kokoinen, lähes 8 metriä leveä Lagoon 42 -katamaraani. Suomen tasokkaimmat purjehduselämykset tarjoava Yachts Agent esittelee Uivassa upean Lagoon 42 charter -aluksensa. Uivassa  Lagoon 42 kannelle otetaan kerrallaan vain kolme ryhmää. Varaa siis oma esittelyaikasi etukäteen. Esittelyajan etukäteen varanneiden kesken arvotaan viidelle Lagoon 42 -tutustumispurjehduksen ystävän kanssa. Kannattaa siis tulla Uivaan ja varata esittelyaika ennakkoon!
Varaa aika tästä linkistä

Lagoon 42 on esittelyssä Helsingin Uivassa

Pienempien pursien ystäviä kiinnostanee porvoolainen Nordic Craft suomalaiseen saaristoon hyvin sopivilla Elf ja Elfyn-soutupursillaan. Modernit puuveneet ovat perineet mallin Norjan rannikolla satojen vuosien ajan käytetyistä færing-soutupursista, mutta yhdistämällä perinteinen limisauma liimattuun rakenteeseen saadaan aikaiseksi hyvin jäykkä runko, jolloin muu rakenne voidaan pelkistää äärimmilleen. Epoksipinnoitus tekee rungosta kestävän ja helppohoitoisen, jolloin puurakenne ei vuoda tai ravistu.  

Nordic Craft Elfin-soutupursi esitellään Helsingin Uivassa 2020

Viimsissä Virossa toimivan JR Craftyard esittelee vanerirakenteisia veneitä. Perinteisen tyylinen Ebihen 16 on François Vivierin suunnittelema noin viisimetrinen nostokölivene, jonka voi varustaa pienellä perämoottorilla. Vauhdikkaampana vaihtoehtona on esillä nelimetrinen skiff Kumbli.

Ebihen 16 esitellään Helsingin Uivassa 2020
JR Craftyard esittelee uivassa myös all-inclusive veneenrakennuspaketit perinteisen tyylin kanootille sekä purje-soutuveneen rakentamiseen. Vanerisarja tarjoaa helppoa rakentamista myös ensikertalaiselle: mukana on kaikki tarvittava ja osat on mitoitettu tarkasti. Veneen rakentaminen itse on hauska harrastus ja itse rakennetulla veneellä saatava veneilyn ilo seuraavana kesänä on aivan omaa luokkaansa. Tervetuloa tutustumaan rakennuspaketteihin ja demoveneisiin Uivassa! 

TEe-se-itse kanootit esillä Helsingin Uivassa 2020

Laiturin täydeltä kalajuttuja

Kalastuksen ystäville esitellään erillisessä kalavenelaiturissa kalastusvarusteltuja veneitä sekä viimeisimmät uutuudet. Kalavenelaiturissa on tarjolla vinkkejä kalastukseen – ja tietysti kesän kovimmat kalajutut. Kalavenelaiturilla ovat mukana mm. Kalastajan kanava sekä Natural Born Fishersin Pasi Tuike. 

Varusteita, tarvikkeita ja palveluita

Uivassa on tarjolla kattavasti venealan varusteita, elektroniikkaa, tarvikkeita ja palveluita, ja näyttely onkin oiva paikka täydentää niin veneen kuin miehistönkin varusteet ja varmistaa vaikkapa veneelleen säilytyspaikka ensi talveksi.

”Kautta on sen verran takana, että oman veneen tarpeet ja puutteet alkavat olla selvillä. Uivan aikaan on hyvä hetki tehdä päivityksiä ja sopia hankinnoista purjemaakarin kanssa tai lämmittimen huollosta tai uuden hankinnasta. Paikalla on takuulla maan parhaita asiantuntijoita”, Pajusalo mainostaa. 

Tässä muutamia poimintoja:

Inkoon Venehotelli oli täynnä jo viidettä talvea peräjälkeen. Uusi halli valmistuu aikataulussaan syyskuussa ja uusien paikkojen varaus on nyt käynnissä. Tervetuloa tutustumaan Inkoon Venehotellin palveluihin ja toimintaan.

Inkoon Venehotelli esittelee toimintaansa ja palveluitansa Helsingin Uivassa 2020

Remoran esittelee purjeveneisiin uusiutuvaa sähköä tuottavia hydrogeneraattoreita. Remoran Wave 3 –hydrogeneraattori toimii veneen liikkuessa, kun virtaava vesi pyörittää turbiinia ja sitä kautta generaattori alkaa tuottamaan sähköenergiaa. Hydrogeneraattoriin liitetty laturiyksikkö puolestaan muuttaa generaattorin tuottaman kolmivaihevirran akkuihin sopivaan muotoon (12V/24V). Näin purjeveneen akut saadaan täytettyä täysin ilmaisella ja ympäristöystävällisellä sähköllä ja moottorin käyttö akkujen lataamiseen vähenee merkittävästi.

Remoran hydrogeneraattori esitellään Helsingin Uivassa 2020

Uivassa pääset tutustumaan sähköisiin Radinn-surffilautoihin. Sähköisellä surffilaudalla surffaaminen muistuttaa hyvin paljon perinteistä surffaamista tai vesilautailua sekä jalkojen asennon että laudan käytön puolesta. Vakauden lisäämiseksi lautaan voidaan kiinnittää evät. Jokainen Radinn-surffilauta koostuu kolmesta modulaarisesta osasta – rungosta, moottorista ja akusta, ja kaikki moottorit, akut ja rungot ovat vaihdettavissa keskenään. Esittelyssä on Radinn Explore Icebreaker -lauta, jota esitellään Uivassa myös vesillä! 

Radinn-laudat esittelyssä Helsingin Uivassa 2020

 

Tahe Outdoors on vuonna 1989 Virossa perustettu vesiurheiluvälineiden valmistaja, joka on kasvanut alallaan yhdeksi Euroopan suurimmaksi. Tahe Outdoorsin valikoimasta löytyy SUP-lautoja, kajakkeja, purjelautailu-, leijalautailu- sekä purjehdusvarusteita ja paljon muuta. Nyt kannattaa hyödyntää messutarjoukset!

Tahe Outdoors esittelee mm. SUP-lautoja

Jetboard Finland esittelee Helsingin Uivassa sähköiset jetboardit, eli suomeksi jettilaudat. Jetboard on surffilauta, jota kyydittää sähköllä toimivat jettimoottorit. Kolmesta eri mallista löytyy jokaiselle mieluisa lauta, hitaasta nautiskelusta vauhdikkaampaan menoon ja temppuiluun. Uudet, hiljaiset, tänä kesänä Suomeen rantautuneet ympäristöystävälliset jettilaudat ovat saaneet erinomaisen hyvän vastaanoton.

Jetboard Finland on mukana Helsingin Uivassa 2020

Oy Esco Ab esittelee Uivassa mm. lämmmittimiä ja latureita: 

Safire 23 Di lämmitin esitellään Helsingin Uivassa 2020

Safire 23Di on kotimainen lämmitin suurimpaan osaan suomalaisesta venekannasta. Se on hiljainen, vähävirtainen ja pitkäikäinen lämmitin. Uusi Sirius ohjaustaulu mahdollistaa monipuoliset säädöt ja osaa myös katkaista lämmityksen jos vene kuumenee liikaa. 

Saksalainen Philippi tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat akkumonitorit ja laturit kaikkin veneluokkiin. BTM ja BLS akkumonitorit pystyvät keskustelemaan akkupankkien lisäksi myös akkulaturin ja jopa tankkiantureiden kanssa tarjoten monipuolisen tilannekuvan veneen tankkien tilasta, sekä sähkönhallinnasta. 

Electronics Omnicharge 2 laturit tarjoavat markkinoiden ainoana laturina täysin erikseen ohjelmoitavat ulostulot jokaiselle lähdölle. Voit valita maksimissaan kolmelle akkupiirille erikseen normaali, AGM tai peräti litiumakun varauskäyrät ja erilliset latausvirrat. Saatavilla 40-60A mallit 12V ja 20-30A 24V mallit.

 

 

NaviWheel on uudenlainen veneen ohjausjärjestelmä, joka tekee veneilystä helppoa, hauskaa ja lisää sen turvallisuutta intuitiivisen käyttöliittymän avulla. NaviWheeliä käyttäen venettä voi ohjata tarkasti haluttuun suuntaan tai pitää venettä paikoillaan. Täysin sähköinen NaviWheel-järjestelmä perustuu uusimpiin, tekoälyä hyödyntäviin laite- ja ohjelmistoteknologioihin, sekä NaviWheel-verkkoyhteyteen. Veneilyn luonne mullistuu, kun veneen hallinnan hankalimmatkin tilanteet muuttuvat vaivattomiksi.
Naviwheel-järjestelmä on ensiesittelyssä Uiva 2020 Flytande -venenäyttelyssä

Epu Coat™-pinnoitusmenetelmä veneen kylkiin ja pohjaan on esittelyssä Uivassa osastolla E2. Jos tavoitteesi on huoleton, luontoystävällinen ja polttoainetta säästävä veneilykesä – tässä on sinulle ratkaisu. Kovaan käyttöön tarkoitettu pinnoite on testattu mm. ammattikalastajien toimesta jo usean vuoden ajan. Epu Coat™ pinnoite soveltuu Gelcoat-, Alumiini-, maalatuille- ja muoviveneille. Ensimmäiset näkin kiinnittymistestit kertovat Epu Coat™in erinomaisuudesta ja alustavavien tuloksien mukaan näkki ei saa kunnollista tartuntaa gelcoat-veneen pohjasta. Sano ei myrkkymaaleille ja liity ekologisten veneilijöiden joukkoon pinnoittamalla veneesi pohja Epu Coat™ menetelmällä! 

Epucoat-pinnoite on esittelyssä Helsingin Uivassa 2020

Brush ´n Go – veneenpohjapesu tarjoaa Uivan ajan -20% pohjapesusta: Pesuaineeton, ympäristöystävällinen veneenpohjan pesu alle 15 minuutissa! 
Syötä koodi ”UIVABNG2020” www.boatwash.fi verkkokaupassa  varauksen yhteydessä ja saat messujen ajan Uivassa tehdystä pohjapesusta -20%. Pesemme veneitä Blue Peterin edessä olevassa altaassa. Pesu soveltuu alle 9m, alle 3000kg moottoriveneille. Huomioithan, että Uivassa ei ole vierasvenepaikkoja näyttelykävijöille, eli näyttely- ja pesureissu kannattaa tehdä erikseen.  

Veneen pohjapesut tarjoushintaan Uivassa 2020

Meripelastusseura esittelee vapaaehtoista meripelastustoimintaa Helsingin Uivassa. Uivassa vuorottelevat Helsingin Meripelastusyhdistyksen PV3-luokan pelastusalus Aisko ja Espoon Meripelastajien PV4-luokan alus Emmi. Alukset esittäytyvät laituripaikalla C48, ja niiden esittelijöinä toimivat vapaaehtoiset miehistönjäsenet. Meripelastusseuran pelastusalukset ovat näyttelyn aikana hälytysvalmiudessa. Jos pelastusalus ei ole paikalla käyntisi aikaan, on se lähtenyt pelastustehtävälle.

Meripelastusseuran vapaaehtoiset esittelevät kalustoa Uivassa 2020

 

Elämyksiä, näkemistä ja kokemista koko perheelle

Uivan ohjelmalavalla esiintyvät näyttelyn aikana mm. maailmaympäripurjehtijat Ari Huusela ja Tapio Lehtinen ja tarjolla on esityksiä niin antifouling-maalien käyttötestistä kuin keinotiikin asennuksestakin. Viikonlopun päivinä messukierros on hyvä aloittaa ohjelmalavalta, kun vuorossa ovat näyttelyn uutuusveneiden esittelyt. 

Viime vuosien tapaan HSK:n kerhosatamassa on helppo viihtyä, sillä kiinnostavia ohjelmia kuunnellessa voi nauttia maittavasta ja monipuolisesta street food -tarjonnasta. 

Flyboard- ja vesijettinäytökset, samoin kuin sähköisten surffilautojen esittelyt kiinnostavat sporttista nuorisoa ja perheen pienimmätkin viihtyvät SPV:n lasten alueella. 

Purjehduksenopettajat PORY ry tarjoaa purjehduskokeiluja ja Skipperin kaupunkivenepalvelu moottoriveneajeluita.

Uivassa näyttelyssä on jaossa keväällä päivitetty Veneilyn Aapinen, joka on erinomainen tietopaketti aloitteleville veneilijöille – eikä kertauksesta ole haittaa kokeneemmallekaan kipparille. Aapinen on saatavana sekä suomeksi että ruotsiksi.

Hygieniasta pidetään huolta messualueella

Hygieniasyistä Uivassa kiinnitetään tänä vuonna erityistä huomiota helposti ruuhkautuvilla alueilla kuten laitureilla liikkumiseen. Henkilömäärää valvotaan, käsien puhdistamiseen on mahdollisuuksia portilta lähtien eri puolilla aluetta ja jaossa on myös hengistyssuojaimia. 

Helsingin Uivaan Venenäyttelyyn kulkua valvotaan, joten alueella olevien henkilöiden määrä pysyy järjestäjän tiedossa koko ajan. Alueelle saapuvilta kerätään yhteystiedot talteen mahdollisen altistumisen ilmoittamista varten.

Sisääntulossa ei käsitellä lainkaan käteistä rahaa, vaan maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Uivaan saapuvia suositellaan ostamaan verkkosivulta uiva.fi sähköinen lippu etukäteen.

”Luonnollisesti toivomme, että sairaana ei tulla tapahtumaan ollenkaan, yleisen ohjeistuksen mukaisesti yskimishygieniasta huolehditaan ja säilytetään etäisyydet muihin ihmisiin näyttelyalueella”, Pajusalo toteaa.

Helsingin uiva venenäyttely, Uiva Flytande, Lauttasaaressa HSK:n kerhosatamassa 13.–16.8.2020. Aukioloajat torstaina ja perjantaina kello 12–20 ja viikonloppuna kello 10–18. Lisätietoja ja ennakkoliput: www.uiva.fi

Alueella on rajoitetusti pysäköintipaikkoja ja suosittelemme saapumaan paikan päälle julkisilla kulkuneuvoilla. Metrolla pääsee Lauttasaareen ja sieltä näyttelyalueelle ja sieltä pois pääsee kätevästi maksuttomalla messubussilla kauppakeskus Lauttiksen edestä. Bussi kulkee noin puolen tunnin välein näyttelyn aukioloaikoina. Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä näyttelypäiviä.