Poker Run Hanko 7.–9.8.2020

Ajankohtaista

Poker Run Hanko -yhteisajo palaa juurilleen ja reitti kulkee 2020 Hangosta länteen. Taukopaikkana on Kasnäsin vierasvenesatama. Pokerikorttipisteitä on yhteensä viisi, joista kolme sijaitsee merellä.

Poker Run Hanko järjestetään 7.–9.8.2020

Luvassa on myös paljon uutta: Tapahtuma tulee poikkeamaan hieman normaalista sen hetkisten säädösten myötä, mutta järjestäjät tekevät kaikkensa, jotta kaikilla on tuttu Poker Run -fiilis upeassa aurinkoisessa Hangossa. Yleisömäärää joudutaan luultavasti hieman rajoittamaan sisätiloissa ja satama-alueella  jotta pystytään noudattamaan mahdollisia THL:n ja OKM:n antamia yleisötilaisuuksien turvallisuusohjeistuksia koronan leviämisen ehkäisemiseksi. 

Poker Run on oikea paikka nähdä Suomen nopeimmat veneet, joista useat kulkevat yli sata solmua, nopein huimat yli 145 solmua (268 km/h). Myös vesijetit ovat hyvin edustettuina omassa lähdössään. 

Hyväntekeväisyyshuutokauppa ja Poker Run -bileet

Hangon Itäsatamassa on viikonvaihteessa paljon nähtävää ja kuultavaa. Perjantaina 7.8. järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotot menevät kokonaisuudessaan Suomen Meripelastusseuralle. Perjantaina järjestetään myös tapahtuman Welcome party ja paikalla on DJ.  Lauantaina ohjelmassa on palkintojenjako sekä Poker Run -bileet, joissa esiintyy Teflon Brothers.  Tapahtuman juontaa Jussi Heikelä.

Luksusjahtien ystäville riittää nähtävää myös laitureilla, sillä tapahtuman katselijaveneinä ovat Suomen upeimmat jahdit. 

Tapahtuman keskeiset toiminnot löytyvät tuttuun tapaan ranta-alueelta ja ravintola HSF:n viereen rakennettavasta tapahtumateltasta. Poker Run Hanko-tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2006 ja siitä on kasvanut Suomen suurin ja vauhdikkain veneilytapahtuma.