Mercury Marine esittelee venemessuilla uudet VesselView tuotteet

Ajankohtaista

Mercury Marine on julkaissut kaksi uutta huippumodernia VesselView-monitoiminäyttöä sekä VesselView Link -tuotteen.

Mercury VesselView 502

Uudessa VesselView502:ssa on 5 tuuman HD-laajakuvanäyttö, jonka kuvasuhde on 16:9. Tämä kosketusnäyttö on täysin painikkeeton (käyttäjä voi kuitenkin halutessaan valita myös kaukosäätimen, jossa on pyöritettävä säädin ja painikkeet). Näytössä voidaan esittää jopa neljän moottorin tiedot. VesselView502 on yhdistettävissä laajakaistaluotaimeen, jossa on CHIRP-tekniikka, DownScan-kuvat ja karttaplotteri (käyttäjän on ostettava oman veneilyalueensa tarkat kartat). Laitteen takaosassa on Micro SD -korttipaikka, ja muita ominaisuuksia ovat nopea sisäinen 10 Hz:n GPS, Wi-Fi, Bluetooth sekä GoFree-pilvipalvelun tuki.

Mercury VesselView 702

VesselView702:ssa on 7 tuuman HD-laajakuvanäyttö, jonka kuvasuhde on 16:9. Tässä kosketusnäytössä on myös näppäimistö ja pyöritettävä säädin. Näytössä voidaan esittää jopa neljän moottorin tiedot. Laitteessa on kaksi videotuloa, Micro SD -korttipaikka sekä Ethernet-liitäntä, joka mahdollistaa yhteydet tutkaan, kaikuluotaimeen ja jaettuihin karttoihin (yksi kortti, monta laitetta). Lisäksi VesselView702:ssä on sisäinen GPS ja monipuolinen karttaplotteri (käyttäjän on ostettava oman veneilyalueensa tarkat kartat). Pakettiin kuuluu myös GoFree WiFi -moduuli.

Molemmat uudet VesselView-monitoiminäytöt ovat NMEA 2000 -yhteensopivia ja tukevat automaattista AIS-tunnistusjärjestelmää, digitaalisia C-Zone-kytkimiä sekä Fusion Link- ja Sonic Hub -ääniliittymiä. Ohjelmistoon voi ladata säännöllisiä maksuttomia päivityksiä WiFin kautta GoFree Storesta.

Mercury VesselView Link on saatavana yksi- tai monimoottorisena (kahden tai neljän moottorin) liittymänä, ja se on helppo asentaa veneen kojelaudan alle. Se on suunniteltu toimimaan seuraavien näyttölaitteiden kanssa: Simrad NSS evo2- ja NSO evo2 -veneprosessorit sekä Lowrance HDS Gen 2 Touch- ja HDS Gen 3 -kalatutkat/karttaplotterit.

Mercuryn uusi VesselView Link antaa käyttäjälle nopean pääsyn edistyksellisiin Mercury SmartCraft -ominaisuuksiin, kuten:

  • Moottoritiedot
  • ECO-tila
  • uistelunopeuden hallinta 10 rpm:n tarkkuudella
  • vakionopeudensäädin (kierrosluku- tai nopeuspohjainen)
  • vesiurheiluun suunniteltu lähdön hallintajärjestelmä (kierrosluku- tai nopeuspohjainen), jossa on mukautettavat lähtöprofiilit ja uusi intuitiivinen käyttöliittymä Launch Target -osoittimella
  • vikakuvaukset kaikille mahdollisille moottoriongelmille 16 valittavissa olevalla kielellä.

 

Mercury VesselView -monitoiminäytöt esitellään Helsingin Vene 17 Båt -näyttelyssä 10.–19.2.2017 osastolla 6b48.