Finnmaster Husky R5 – ketterä tulokas

Ajankohtaista

Uusi Finnmaster Husky R5 on alumiinirunkoinen yhteys- ja kalastusvene koko perheen käyttöön, joka soveltuu hyvin myös päiväretkelle saaristoon. Veneessä on korkeat varalaidat ja siihen on helppo nousta keulan ja takakannen kautta. Pulpettien välissä olevan kaksiosaisen välioven kautta veneessä on helppo liikkua.

Husky R5 -veneessä on suuri tuulilasi, joka suojaa mukavasti myös takapenkillä matkustavia tuulelta. Ohjaamo on ergonomisesti suunniteltu, ja ohjauspulpetissa on tilaa jopa 7” karttaplotterille. Ohjauspaikka on varusteltu viistolla jalkatilalla, mukinpidikkeellä sekä USB sähköpistokkeella. Kuljettajan puolella on myös käytännöllinen säilytyslokero pientavaralle. Apukuljettajan edessä on tukeva tartuntakahva, mukiteline, käytännöllinen säilytyslokero sekä viisto jalkatila. Säädettävät offshore-tuolit ovat tukevat ja mukavat. Husky R5 on luokiteltu 50–70 hevosvoiman moottoreille.

Erityistä huomiota on kiinnitetty matkustusmukavuuteen. Takaavotila on veneen kokoluokkaan nähden erittäin tilava ja viisi henkilö matkustaa mukavasti tuulelta suojassa. Takapenkin alla on säilytystilaa, jonne voi sijoittaa kaiken päiväretkelle tarvittavan. Ankkuribokseja on kaksi: yksi keulassa ja toinen takana. Tilavassa etuavotilassa sijaitsee integroitu säilytyslokero/istuin, käytännölliset lepuuttajatelineet sekä neljä lepuuttajaa suojuksineen ja naruineen.

Veneen värimaailma on harmoninen ja ajaton sekä samalla urheilullinen ja käytännöllinen. Kaikki sisustus lattiasta paneeleihin ja tuulilasista tyynyihin on alumiininharmaata, mustaa ja valkoista, mikä antaa veneelle tyylikkään viimeistelyn. Punaiset tikkaukset tyynyjen ja tuolien saumoissa antavat sisustukselle viimeisen silauksen. Tuulilasissa on räväkkä ja urheilullinen muotoilu. Mustan paksun törmäyslistan kanssa Husky R5 tarjoaa uudenlaisen ja innovatiivisen muotoiluelämyksen. Ulkonäöllisen arvon lisäksi erikoispaksu musta törmäyslista suojaa venettä kolhuilta. Uudessa tulokkaassa jatkuu näin ollen kauttaaltaan sama tyyli- ja muotolinja kun malliston muissa veneissä.

Luotettavuus, turvallisuus, sitkeys ja kestävyys ovat ominaisuuksia, jotka Husky-sarjaamme edustaa. Ne ovat samat luonteenpiirteet, jotka kuvaavat Husky-koirarotua – siitä nimi Finnmaster Husky. 

Lisätietoa: www.finnmaster.fi