Zhik-tuotemerkin edustus Six-Cap Oy:lle

Ajankohtaista

Six-Cap Oy on aloittanut 1.9.2019 alkaen Zhik-tuotteiden Suomen ja Baltian maiden edustajana, ja vastaa jakeluverkoston ylläpidosta. Zhik-tuotteet toimitetaan Trendmark Distribution Ab,n kautta Göteborgista.

Zhik-tuotteiden edustus on siirtynyt Six-Cap Oy:lle 1.9.2019

”Purjehdusasujen markkinoilla on viime aikoina nähty paljon muutoksia ja siksi uskon, että juuri nyt on oikea aika tuota uusia tuulia markkinoille. Trendmark Distribution Ab,lla on vahva osaaminen mm. Musto- ja Sebago-tuotteiden jakelijana yli 20 vuoden ajan”, kertoo Bo Warelius Six-Cap Oy:stä

Zhik – Made for Water

Zhik perustettiin Australiassa ennen Ateenan olympialaisia 2004, kun havaittiin, että purjehdusvaatteiden markkinat kaipaavat teknisesti toimivampia ja innovatiivisempia tuotteita. Oli selvästi mahdollista kehittää teknisesti parempia varusteita, jotka edesauttavat urheilijoita parempiin suorituksiin. Siitä lähtien Zhik on yhdistänyt teknisen innovaation tuotevalikoimaansa ja panostanut voimakkaasti myös uuteen muotoiluun.

Zhik-tuotteita myydään tällä hetkellä yli 40 maassa Euroopassa, Amerikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Parhaat purjehtijat valitsevat Zhik-varusteet voittaakseen maailman mestaruuksia ilman kompromisseja. Zhik-brändillä on erittäin vahva asema purjehduksen eliittiurheilijoiden piireissä. Volvo Ocean Race voittaja Dongfeng Race Team todistaa myös tuotteen toimivuudesta.

Zhik kasvaa nyt voimakkaasti. Valikoimaan tulee uusia teknisiä tuotteita, jotka vetoavat laajempaan joukkoon purjehtijoita ja veneilijöitä. Tuotemerkki tekee yhteistyötä myös useiden maailman johtavien purjehdusjoukkueiden kanssa mm. Ruotsissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Tanskassa ja Singaporessa.