Näppärä mökkiveneuutuus: Yamarin 46 Side Console

Ajankohtaista

Yamarin-venemalliston kauden 2019 kolmas uutuus – syksyllä 2018 esiteltyjen 88 Day Cruiserin ja 63 Bow Riderin lisäksi – on näppärä kesämökin yleisvene, 46 Side Console.

Yamarin 46 SC ensiesitellään Helsingin venenäyttelyssä 8.2.2019

Yamarin-malliston pienin uutuus kaudelle 2019 on kätevä ja turvallinen konsolivene, Yamarin 46 SC.  
 
”Yamarin 46 SC on toimiva ja tyylikäs kokonaisuus, jonka erinomaiset ajo-ominaisuudet takaavat turvallisen matkanteon kelissä kuin kelissä”, kertoo Yamarin-veneiden tuotekehitysjohtaja Anders Kurtén Inhan Tehtailta. 
 
Reilun neljän ja puolen metrin pituinen Yamarin 46 SC on johdonmukainen, turvallinen ja helppo käsiteltävä, minkä ansiosta se soveltuu erittäin hyvin myös ensiveneeksi. Veneeseen on selkeät kulkureitit, ja tukevat keulakaiteet lisäävät turvallisuutta veneeseen siirryttäessä ja siitä poistuttaessa. 
 
Hyvin suunnitellun, väljän tilaratkaisun ansiosta keulatila on avara, mikä miellyttää erityisesti kalastuksen harrastajia ja mökille tavaraa kuljettavia. Myös säilytystilaa on runsaasti pitkän keulapenkin, pulpetin edessä olevan penkin sekä takapenkin alla.
 
Kuljettaja ja matkustaja istuvat mukavasti suojaavan tuulilasin takana. Uutuusveneessä vakiovarusteita ovat mm. etukaiteet, takapenkin istuintyynyt sekä selkänojan pehmusteet. Lisävarusteina ovat saatavana mm. etuosan tyynysarja, peräkuomu, takakaiteet ja satamapeite. 

Yamarin 46 SC:n Suomen ensiesittely Helsingin Vene 19 –näyttelyssä 8.2.2019.
 
Tekniset tiedot: 

  • Pituus 4,65 m
  • Leveys 1,85 m
  • Paino noin 411 kg
  • Henkilöluku 5 
  • Moottorisuositus 30–50 hv