Yhdessä Vesille turvallisesti ja vastuullisesti 5.-7.6.2020

Ajankohtaista

Suomen Purjehdus ja Veneilyn yhdessä seurojen ja veneilijöiden kanssa perinteisesti järjestämä kesäkampanja muuntuu tänä vuonna poikkeusajan henkeen. Suurtapahtumien sijaan Yhdessä Vesille panostaa tänä vuonna erityisesti henkiseen yhdessäoloon.

Yhdessä vesille -tapahtuma 5.–7.6.2020 kuva Helmi Hollo
Kuva: Helmi Hollo/SPV

SPV kannustaa vesilläliikkujia levittämään veneilyn ilosanomaa omaan lähipiiriin viemällä esimerkiksi naapurin pienelle purjehdukselle ja ennen kaikkea jakamalla veneilykokemuksia sosiaalisessa mediassa #yhdessävesille #vastuullisesti.

– Korona on mullistanut koko maailman – ja niin myös veneilyn sen mukana. Harrastustoiminta on kesäkuussa yhä rajoitettua, ja niin turvavälit kuin hyvä käsihygieniakin tulee pitää mielessä. Voimme silti nauttia vesilläolosta ja Suomen kauniista luonnosta veneillen, kun teemme sen vastuullisesti ja turvallisesti, SPV:n toiminnanjohtaja Jan Thorström kertoo.

Jokainen veneilijä, seura tai luokkaliitto voi osallistua kampanjaan jakamalla oman veneilyhetkensä sosiaalisessa mediassa muiden kanssa.

– Voimme nyt yhdessä nostaa veneilyä ja saada sitä kautta levitettyä tietoutta hienosta lajistamme näissäkin olosuhteissa, Thorström toteaa.

Yhdessä Vesille -viikonloppua vietetään suunnitelmien mukaisesti 5.-7. kesäkuuta 2020. Suomen Purjehdus ja Veneily jakaa starttiviikonlopun aikana tunnelmia esimerkiksi videoin. Kampanja jatkuu sosiaalisessa mediassa koko kesän.

Pieniä tapahtumiakin voi toteuttaa, kun ohjeistukset koronaan liittyen (turvavälit, hyvä käsihygienia ja osallistujamäärien rajaus) toteutuvat. Tapahtuman voi ilmoittaa mukaan kampanjaan osoitteessa yhdessävesille.fi.

Miten mukaan Yhdessä Vesille?

Yhdessä vesille -logoJaa 1.6.-31.8. kuvasi tai videosi somessa hashtageilla #yhdessävesille #vastuullisesti. Voit halutessasi kertoa millaisella veneellä liikut, mitä seuraa edustat, kenen kanssa olet ja minne olet suuntaamassa. 

Kannusta muitakin mukaan! Voit haastaa kavereitasi kertomaan, millaisella veneellä ja missä he liikkuvat. Voit myös halutessasi tarjota tuntemattomalle vesilläolon kokemuksen, kunhan muistatte noudattaa korona-ajan ohjeistusta.

Arvomme palkintoja kaikkien veneilyhetkensä #yhdessävesille #vastuullisesti -hashtageilla 31.8.2020 mennessä jakaneiden kesken.

Kampanjan kotisivut: yhdessävesille.fi
SPV:n suositukset korona-ajalle: spv.fi/suositukset-korona-ajalle/