Yhdessä Vesille Kansalaistorilla 9.6. – Tervetuloa veneilyn jättitapahtumaan!

Ajankohtaista

Yhdessä Vesille -tapahtuma Kansalaistorilla 9.6.

 

Sukella veneilyn maailmaan maksuttomassa harrastetapahtumassamme, jossa pääset tutustumaan veneisiin, merellisiin kohteisiin ja vastuulliseen vesillä liikkumiseen Helsingin ytimessä 9.6. kello 15-18.

Lapsilla on mahdollisuus oppia veneilytaitoja niin maissa kuin vesilläkin. Kansalaistorin toimintapisteissämme (keskustakirjasto Oodin edessä) voit testata maajoukkuepurjehtijoiden johdolla esimerkiksi hengausta, solmuja ja vesipelastusliinan heittämistä.

Töölönlahdella lapset pääsevät turvallisessa ohjauksessa kokeilemaan optimistijollapurjehdusta klo 15-18. Kello 16.30 starttaa purjehduksen olympia- ja arvokilpailumitalistien SUP-lautakilpailu.

Tapahtuman toteuttavat Suomen Purjehdus ja Veneily, Pidä Saaristo Siistinä ry, Suomen Meripelastusseura, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto, Venealan Keskusliitto Finnboat, Rajavartiolaitos, Suomen Viklaliitto, Brändö Seglare, Skipperi, Uudenmaan virkistysalueyhdistys ja Vallisaari.

Yhdessä Vesille jo kolmatta vuotta – mukana yli 30 tapahtumaa

Jo kolmatta kertaa järjestettävä Yhdessä Vesille -kampanja viihdyttää rannoilla ja vesillä tänäkin kesänä. Eri paikkakunnilla järjestettävistä avoimista veneilytapahtumista koostuva kampanja tutustuttaa suomalaiset veneilyn maailmaan etenkin starttiviikonloppuna 7.-9. kesäkuuta.

Yhdessä Vesille -kampanjassa on mukana jo yli 30 tapahtumaa. Mukaansa tempaavia maksuttomia lajitutustumispäiviä, joissa osallistujat pääsevät vesille, järjestetään starttiviikonloppuna Vaasassa, Lahdessa, Punkaharjulla, Luvialla, Kotkassa ja Helsingissä.

Tarkoituksena on, että niin ensikertalaiset, kokeneet vesilläliikkujat, lapset kuin aikuisetkin pääsevät nauttimaan veneilyn ilosta ja yhdessä tekemisestä.

Yksityishenkilöt voivat osallistua kampanjaan Instagramissa julkaisemalla veneilyaiheisen kuvan #yhdessävesille kera. Kampanjaan starttiviikonlopun aikana Instagram-kuvin osallistuneiden ja tempausjärjestäjien kesken arvotaan palkintoja.

Yhdessä Vesille -kampanja jatkuu koko kesän ajan. Tapahtumiin voi tutustua osoitteessa yhdessävesille.fi