Hydrostatistiikan ja hydrodynamiikan analysointia venevalmistajille

Ajankohtaista

Pienaluksen kelluvuutta ja suorituskykyä ei tarvitse jättää prototyypin testien varaan. Celes Oy tarjoaa nyt laajaa hydrostatiikan ja -dynamiikan analysointia vene- ja pienalusteollisuuden tarpeisiin.

pienveneen suunitelmien analyysi vesiviiva eri kallistumilla Celes Marine

Pystymme selvittämään aluksen runkogeometrian ja painopisteet tuntien sen varalaidan korkeuden eli vesiviivan sijainnin, itsetyhjennyksen toiminnan, uppoamattomuuden ja jäännösuppouman ja kallistuman täydellä laitakuormalla. Pystymme myös selvittämään aluksen kulkuvastuksen ja tätä kautta tehontarpeen parametrisesti Savitsky-metodilla liukuville veneille ja Holtrop-metodilla uppoumarunkoisille veneille. 

Palvelu sopii erinomaisesti yrityksille, joiden veneensuunnittelu perustuu lähinnä teollisten muotoilijoiden käyttöön, jotka eivät yleensä tätä palvelua tarjoa.

Analyysit syntyvät erittäin kustannustehokkaasti, mikäli saamme käyttöömme kattavat lähtötiedot rungon muodosta digitaalisena, ekä tarvittavat painopistelaskelmat. Kohtuullisella tuntiveloituksella autamme tarvittaessa painopistelaskelmien tekemisessä.

Yhteystiedot: 

Celes Oy / Celes Marine 
Kasperi von Schrowe
puh. 0400 495 922
celesmarine@gmail.com