Veneala aktivoitui Vene 21 Båt -verkossa tapahtumassa

Ajankohtaista

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene Båt järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa verkossa. Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma tarjosi 12. – 21.2.2021 ohjelmaa ja yritysten tuottamaa sisältöä, tarjouksia ja chat-palvelun. Kymmenen päivän aikana tapahtumassa vieraili yli 52 300 kävijää. Tapahtuman ohjelmaa voi katsoa ja sisältöön tutustua vielä 12.3. asti.

Vene 20 Båt -messut pidettiin messukeskuksessa, vuonna 2021 messut pidettiin verkossa

Nyt poikkeuksellisena aikana järjestetyn Vene 21 Båt verkossa -tapahtuman aikana järjestettiin paljon tilaisuuksia eri venealan yrityksissä ja moni aloitti veneiden markkinoinnin. Veneala näkyi monissa kanavissa ja veneilykauden voidaan sanoa alkaneen tänäkin vuonna helmikuun toisella viikolla. Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa käytiin lähes 64 500 kertaa. Tapahtumaan osallistui 150 yritystä.

”Vene Båt -messuja Messukeskuksessa on kyllä kaivattu kovasti tänä vuonna. Nyt toteutettu verkkotapahtuma luo pohjaa ensi vuoden hybriditapahtumalle, jossa Messukeskuksessa järjestettävien messujen rinnalle tuotamme myös verkkosisältöä ja yritykset pääsevät entistä laajemmin esille myös verkossa. Keräämme nyt sekä kävijältä että näytteilleasettajilta palautetta ja kehitämme tulevaa hybriditapahtumaa sen perusteella”, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Olemme tehneet paljon töitä ja oppineet myös paljon. Poikkeuksellinen aika on kannustanut meitä ottamaan ison askeleen kohti digitaalisuutta.”

”Venealan yritykset lähtivät isolla joukolla mukaan verkkotapahtumaan. Tämän vuoden venemessujen kaupallisuutta on vaikea arvioida, sillä aika on nyt monella tavalla poikkeuksellinen. Veneitä on kyllä alkuvuodesta myyty ennätystahtiin ja uskon venemyynnin myös jatkuvan erittäin vilkkaana”, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo Venealan Keskusliitto Finnboat ry:stä. ”Tänä vuonna yritykset ovat vieneet kauden aloitustapahtumat liikkeisiinsä, mutta venemessujen yhteisöllisyyttä, tunnelmaa ja yli 70 000 kävijää on mahdotonta tavoittaa muualla kuin Vene Båt -messuilla. Onnistunut verkkotapahtuma vahvistaa Vene Båt -messujen asemaa Pohjoismaissa.”

Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 22 Båt -messut 11. – 20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

Vene 21 Båt verkossa -sisältö katsottavissa 12.3. asti: www.venemessut.fi