Mercury Marine Active Trim vakiona uusiin min. 175 hv:n perämoottoreihin

Ajankohtaista

Mercury Marine tekee kaikkien uusien vähintään 175 hv:n Mercury-perämoottoreiden käyttäjien veneilystä helpompaa ja mukavampaa lisäämällä moottoreiden varusteisiin Active Trim -ominaisuuden vakiona.

Mercury Active Trim

Mercury Marine lisäsi Vessel View Mobilen vähintään 80 hv:n perämoottoreihin viime vuonna, ja se jatkaa nyt älykkäiden SmartCraft®-tekniikoiden tarjoamista asiakkailleen vakiona.
 
Active Trim on Mercury Marinen GPS-nopeuteen pohjautuva automaattinen moottorin trimmikulman säätöjärjestelmä. Intuitiivinen hands-free-automatiikka säätää moottorin trimmikulmaa jatkuvasti moottorin nopeuden mukaan parantaen suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta ja helpottaen ajoa. Järjestelmä reagoi ohjausliikkeisiin tarkasti ja parantaa ajokokemusta. Kun vene kiihdyttää, Active Trim säätää moottoria ulos. Kun vene hidastaa (esimerkiksi käännöksessä) moottoria säädetään sisään. Järjestelmän käyttö ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Active Trim perustuu GPS-pohjaiseen hallintajärjestelmään, joka ohjaa trimmikulmaa sekä veneen nopeuden että moottorin kierrosluvun perusteella.

Active Trim säästää polttoainetta 14–54 % verrattuna manuaaliseen trimmikulman säätöön. Se myös parantaa moottorin suorituskykyä ja kestävyyttä.

“Haluamme sitoutuneena venealan yrityksenä tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia kokemuksia vesillä. Johtavien moottoriteknologioiden lisäksi Mercury kehittää jatkuvasti ainutlaatuisia ja älykkäitä teknisiä ominaisuuksia veneiden suorituskyvyn optimoimiseen”, Mercury Marinen EMEA-alueen pääjohtaja, Marty Bass, toteaa. “Active Trimin tarjoaminen vakio-ominaisuutena tekee paremman veneilykokemuksen saavuttamisesta helpompaa.”

Active Trim kuuluu älykkäisiin, veneilykokemusta parantaviin Mercury SmartCraft® -teknologioihin. Mercury SmartCraft® -teknologiaperheen VesselView Mobile on jo lisätty lokakuusta 2019 lähtien vakio-ominaisuutena Mercury SmartCraft® -yhteensopiviin vähintään 80 hv:n perämoottoreihin.