Uutuuksia Seaboostilta

Ajankohtaista

Seaboostin uudet Paint Scraper -raappa ja Wire Brush -harja on kehitetty  erityisesti vanhojen epätasaisten myrkkyvärikerrostumien poistoon. Työkalut liitetään monikäyttöiseen Dock harjan varteen. Nämä soveltuvat niin kuluttajien kun ammattilaistekin tekemiin huoltotöihin.

Seaboost Paint Scraper Kit
Seaboost Paint Scraper 

Uutuustuotteet helpottavat vanhojen myrkkyvärien poistamista veneen pohjista.

Myrkkymaalattuja pohjia saneerataan kahdesta syystä: Osa veneilijöistä on siirtymässä uuden sukupolven koviin myrkyttömiin pinnoitteisiin, kuten Seaboost Overdrive. 

Myrkkyvärit perustuvat eroosioon ja kosteus imeytyy niihin, joten niitä ei voi jättää kovien maalipintojen alle, vaan ne pitää poistaa. Maalaamista voi huoletta jatkaa, kun alla olevat ehjät 2K-epoksimaalikerrokset on saatu esille ja hiottu karheaksi. 

Jatkuva maalaaminen myrkkyväreillä ja pohjan peseminen synnyttää myös vuosien saatossa epätasaisen hilseilevän pinnan, joka lisää kitkaa ja polttoainekulutusta. Tästä syystä myös myrkkyvärillä maalattavaksi aiotut pohjat kannattaa ajoittain huoltaa.

Vanhojen myrkkyvärien poistaminen on kovan työn takana. Seaboostin uudet erittäin tehokkaat raapat helpottavat työtä.

Seaboost Wire Brush
Seaboost Wire Brush

Seaboost Paint Scraper kit sisältää kaksi raappaa, jotka liitetään monikäyttöiseen Seaboost Dock varteen. Raapat on kehitetty erityisesti myrkkymaalien poistoon. Nyt voit tehdä työn pitkällä tukevalla varrella ja turvalliselta etäisyydeltä kahdella kädellä. 

Hammastetulla terällä esikäsittelet paksut maalikerrokset. Tämä käsittely poistaa suurimman osan myrkkymaalista ja parantaa maalinpoistoaineiden kuten Seaboost Antifouling Stripperin imeytymistä. Esikäsittely helpottaa loppujen raapimista suoralla terällä. Molemmissa raapoissa on 130 mm ja 75 mm leveät terät.

Muista myös peittää maa pressulla ja tee työ mahdollisimman tyynellä kelillä, jolloin varmistat, että saat kerättyä ja hävitettyä myrkyllisen maalijätteen asianmukaisesti.
 
Lisätiedot: www.seaboost.fi