Smartdeck voitti kansimateriaalien vertailun

Ajankohtaista

Smartdeck synteettinen veneiden kansimateriaali

 

Euroopan suurin venelehti, saksalainen YACHT, testasi kaikkiaan 23 erilaista kansimateriaalia. Mukana olivat kaikki suurimmat valmistajat parhailla tuotteillaan. Smartdeckin pito niin märkänä kuin kuivanakin oli paras kaikista testatuista materiaaleista. 

Testi mainitsee myös Smartdeckin hyvän hinnan, helpon asennettavuuden sekä rajattomat mahdollisuudet pinnan kuviointiin. Lopputuloksena Smartdeckille ansaitusti täydet 5 tähteä ja testivoitto.

Pitävä kansimateriaali on osa turvallista veneilyä

Pitävä veneen kansi on yksi keskeisimpiä turvallisen veneilyn tekijöitä. Liukastumiset, tai jo liukastumisen pelko, heikentävät veneen operointia ja pahimmillaan liukastuminen voi johtaa loukkaantumiseen tai veneestä putoamiseen. YACHT-lehden vertailussa testivoittaja Smartdeck-kansimateriaalilla kenkien pito riitti jopa 37 asteen kaltevuuteen saakka. 

Hyvän kansimateriaalin ominaisuuksia on sekin, että kun pito loppuu niin se ei lopu yllättäen eikä kokonaan, vaan kenkä alkaa pikkuhiljaa lipsumaan. Smartdeckin selkeänä vahvuutena turvallisuuden valitseminen ei jää kiinni myöskään ulkonäöstä: pinnan kuviointi voidaan toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaan ja värivaihtoehtoja on parikymmentä. 

Synteettiset veneiden Smartdeck®-kansimateriaalit ovat tyylikäs ja kestävä ratkaisu veneiden kansipinnoitteeksi. Huoltovapaa, helposti puhdistettava ja täysin vedenpitävä pinnoite on myös turvallinen, sillä se ei ole märkänäkään liukas ja sen pinta pysyy kovassakin paahteessa viileänä. Kansimateriaali on leikattavissa mihin mittoihin tahansa ja pinnan kuviointi voidaan toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaan. Materiaalin asennus käy helposti ja nopeasti valmiin liimapinnan ansiosta.

Lisätietoja: smartdeck.fi