Uusi Yamarin 50 BR – ripaus luksusta kompaktiin kokoluokkaan

Ajankohtaista

Uusi Yamarin 50 Bow Rider on suorastaan loistava yleisvene, joka soveltuu niin yhteysveneeksi kuin kalastukseen ja veneretkeilyynkin. Yamarinien tapaan tyylikäs ulkomuoto, suojaisa avotila, erinomaiset ajo-ominaisuudet ja hyvät säilytystilat luovat tästä uutuudesta todellisen kesämökkien moniottelijan. 

Uusi Yamarin 50 BR
Kuudes uuden muotokielen Yamarin 50 BR tarjoaa suurempien sisarmalliensa tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta kompaktissa paketissa: se on selkeälinjainen, monipuolinen ja helppokäyttöinen. 
 
”Yamarin 50 BR on todellinen kesämökkien moniottelija: vajaan viiden metrin pituisena ja kuudelle henkilölle mitoitettuna se soveltuu hyvien säilytystilojensa kanssa erinomaisesti yhteysveneeksi. Se taipuu mainiosti myös harrastuksiin, esimerkiksi kalastukseen, veneretkeilyyn ja kauppareissuille kyläsatamiin”, kertoo Yamarinin markkinointipäällikkö Johan Finnberg

Täysin uusi runko ja käytännöllinen avotila

Yamarin 50 BR:ssa on täysin uusi runko. Vankka tuplakuorirakenne tuo vakautta ja hallittavuutta. Ajo-ominaisuudet ovat Yamarinien tapaan erinomaiset: vakaa vene nousee 40 hv moottorilla kevyesti plaaniin ja kulkee kahden henkilön kuormalla jopa 25 solmua. Yamahan 60 hv moottorilla varustettuna tämä uutuus saavuttaa yli 30 solmun huippunopeuden. Taloudellisella 22 solmun matkavauhdilla veneen toimintasäde on noin 120 merimailia yhdellä tankillisella.

Avotila on käytännöllinen ja turvallinen: suurten ja selkeiden astinpintojen ansiosta veneeseen on helppoa nousta ja avotilassa on helppo liikkua. Lisää turvallisuutta ja tyylikkyyttä tuo pitävä ja hyvännäköinen Softdeck-lattiamateriaali (lisävaruste). Suojaavan tuulilasin ympärillä on tyylikkäät ja tukevat mustat kaiteet, mikä tuo lisää turvallisuutta ja viimeistelee näyttävän yleisilmeen. 

Yamarin 50 BR uutuus

Runsaasti säilytystilaa ja hyvä varustelu

Veneessä on vakiona 64 litran kiinteä polttoainesäiliö. Irtosäiliön puuttuessa takaistuimen alla on suuri säilytystila ja säilytystiloja on sijoitettu myös keulan avotilan istuinten alle. 
 
Veneen vakiovarusteita ovat mm. väliovi tuulilasin alla, takapenkin tyynyt sekä offshore-istuimet. Lisävarusteena on saatavana mm. peräkuomu, uusi miellyttävä Softdeck-lattia, jossa on hyvä pito myös märkänä sekä 10-tuumainen Yamarin Q -älynäyttö.

Tekniset tiedot:
Pituus: 4,86 m * leveys: 1,96 m * henkilömäärä: 6 * paino: noin 535 kg * moottorisuositus: 40–60 hv 

Uutuusveneet saapuvat jälleenmyyjille marraskuussa 2021. Lue lisää uutudesta Yamarinin verkkosivulta