Uusi Finnmaster S6 – urheilullinen kumppani päiväveneilyyn

Ajankohtaista

Uusi Finnmaster S6 on monipuolinen pulpettivene joka on täydellinen kumppani aurinkoisiin kesäpäiviin saaristossa. Vene soveltuu päiväveneilyyn sekä kesämökki-, kalastus,- ja yhteyskäyttöön. Veneessä on uusi urheilullinen muotoilu, runsaasti käytännöllisiä ratkaisuja ja korkealaatuinen viimeistely. S6 tarjoaa tilavan, toimivan ja suojaisan avotilan sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet monipuoliseen ja turvalliseen veneilyyn.

Istumapaikkoja on runsaasti; jopa kahdeksalle henkilölle. Veneen keulaan on sijoitettu viihtyisä istuinryhmä, johon on saatavana aurinkotaso. Takapenkin paapuurinpuolen kulmaan muodostuu mukava istuinnurkka selkänojan ansiosta, joka jatkuu sivulle. Tukevien keulakaiteiden ja askelmien ansiosta kulku veneeseen on turvallista. Veneen takakansi on tilava ja takapenkin molemmin puolin kulku veneeseen on helppoa.

Virtaviivainen tuulilasi antaa veneelle urheilullisen ulkonäön. Ohjaamossa on kaikki kohdallaan. Kaikki mittarit ja kytkimet ovat helposti käsillä, ja karttaplotterille (lisävaruste) on varattu keskeinen paikka. Ohjauspulpettiin voi myös sijoittaa 20 litra vetojääkaapin. Tummanharmaa ohjauspulpetti ja mustat paneelit estävät tehokkaasti auringon heijastumia. Ajoasento on luonteva pituussunnassa säädettävien offshore-istuimien ja viiston jalkatilan ansiosta. Vaikka ohjauspulpetti on sijoitettu veneen SB-puolelle, istuu kuljettaja silti keskellä venettä, mikä on painojakauman kannalta eduksi myös yksin ajettaessa. Veneen vakiovarustukseen kuuluu kevyt ja tarkka Seastar-hydrauliohjaus. Vene on luokiteltu 150 hevosvoimaan asti, mutta toimii mainiosti jo 115 hv:n moottorilla.

Veneen säilytysratkaisut noudattavat Finnmasterin Smart Design -periaatteita. Penkkien alta löytyy paljon säilytystilaa, joiden kannet aukeavat kevyesti myös patjat kiinnitettyinä. Ohjauspulpetin alla on runsas säilytystila, johonka pääsee käsiksi sekä ohjauspulpetin sivusta että edestä. Ankkuribokseja on kaiken kaikkiaan kolme: yksi keulassa ja kaksi perässä. Ohjauspulpetista löytyy lukittava hansikaslokero ja veneen keulaan on sijoitettu teräksinen teline lepuuttajille. Myös lepuuttajat sekä niiden suojukset ja köydet ovat vakiovarusteita. Veneeseen saa myös lisävarusteena Led- etuvalot. 

Katso Finnmaster S6 videoesittely tästä.

Tekniset tiedot:

Pituus: 6,35 m
Leveys: 2,31 m
Syväys: 0,50 m
Paino: 1250 kg
Moottorisuositus: 115-150 hv
Henkilömäärä: 8
Kategoria: C
Rungon v-kulma: 18 astetta

www.finnmaster.fi