Tuuli Petäjä-Siren 13:s MM-kilpailuissa

Ajankohtaista

Tuuli Petäjä-Sirén sijoittui RS:X-luokan MM-kilpailussa Espanjan Cadizissa 13:nneksi. Hän oli regatan viimeisessä lähdössä toinen (mitalilähdön 10 parasta eivät mukana lähdössä).

Tuuli Petäjä-Sirén
Tuuli Petäjä-Sirén. Kuva: Aleksandra Blinnikka

– Oli kiva päättää tämä regatta parempaan onnistumiseen. Vaikka tuntemukset kropassani eivät ole olleet parhaita mahdollisia, tulokset menevät oikeaan suuntaan. Kokonaissijoitustani voi pitää ihan hyvänä onnistumisena, Tokioon valittu Petäjä-Sirén sanoo.

– Treenaan toukokuun kotivesillä ja palaan Espanjaan kesäkuussa harjoitusleirille. Kotimaassa pystyn yhdistämään hyvin laji- ja fysiikkatreeniä, joten se palvelee olympiavalmistautumista mainiosti.

Suomella on nyt edustajat Tokiossa neljässä olympialuokassa: Tuuli Petäjä-Sirén (RS:X), Tuula Tenkanen (Laser radial), Kaarle Tapper (Laser standard) ja Sinem Kurtbay/Akseli Keskinen (Nacra 17). Oskari Muhonen tavoittelee Euroopan kiintiön viimeistä maapaikkaa Finnjollissa 8.-12. toukokuuta Portugalin Portossa. 

Tulokset: https://regatas.fav.es/en/default/races/race-resultsall/text/2021-gotas-de-oro-rsx-windsurfing-world-championships-including-the-2021-puerto-sherry-rsx-u21-windsurfing-championships-2021-es/menuaction/race-toa

Kuvia MM-kilpailusta löytyy täältä: https://www.rsxclass.org/media/photos/