Mercury Marinelta kolme uutta 4-tahtiöljyluokkaa

Ajankohtaista

Mercury Marine in EMEA lisää tuotevalikoimaansa kolme uutta 4-tahtiöljyluokkaa yhä useampien venemoottoreiden parhaaksi suojaukseksi.

Mercury-öljyt 2021
 
Täyssynteettinen Premium Quicksilver SAE 10W30 -nelitahtiöljy venemoottoreille on suunniteltu pidentämään Mercuryn 4-tahtiperämoottoreiden käyttöikää ja parantamaan niiden suorituskykyä. Vallankumouksellinen toisen asteen supersynteettinen koostumus kestää lämpöhajoamista täyden tehon käytössä ja korkeissa lämpötiloissa pitkiä aikoja, mikä tekee tästä öljystä tähän mennessä kestävimmän ja vahvimman 10W30-nelitahtiöljyn. Tämä öljy suojaa parhaiten korroosiolta ja kulumiselta 10W30-öljyä käyttäviä moottoreita ja siinä on 49 % enemmän kulumista estäviä aineita, 45 % enemmän hajottavia aineita ja 24 % enemmän liuottimia kuin korkealaatuisessa semisynteettisessä Mercury 10W30 -öljyssä. Tämä sekoitus tehostaa kylmäkäynnistystä ja sen viskositeetin säilyvyys on parempi laajalla lämpötila-alueella. Tämä on äärimmäisen tärkeää moottorin voitelun toimivuuden kannalta.
 
Täyssynteettinen Quicksilver 5W30 -venemoottoriöljy on tarkoitettu käytettäväksi 4-tahtiperämoottoreissa ja se sisältää enemmän korroosionestoaineita kuin henkilöautot suojatakseen veden aiheuttamilta rasituksilta. Tämä sekoitus estää lämpöhajoamisen korkeassa lämpötilassa ja korkeilla kierrosluvuilla ja täyttää uusimmat NMMA-vaatimukset katalysaattoriyhteensopivuudesta ja korroosiosuojauksesta.

Quicksilver 10W40 -mineraaliöljy on suunniteltu ja kehitetty erityisesti täyttämään kaikki 4-tahtisten perämoottoreiden tarpeet. Sekoituksessa on kehittynyt korroosiosuoja ja se on suunniteltu kestämään kuumuutta ja rasitusta suurilla kierroksilla, se on FC-W Catalyst -yhteensopiva ja täyttää API SM -vaatimukset.

Täyssynteettinen 5W30-öljy ja 10W40-mineraaliöljy sopivat myös muihin Mercury Marinen valmistamiin suosittuihin venemoottoreihin.

Kaikki tuotteet tulevat saataville heinäkuussa 2021 Mercuryn verkkomyyntiin ja niitä voi ostaa kolmessa pakkauskoossa: 1 litran, 4 litran ja 208 litran tynnyri.