Tervetuloa Helsingin Uivaan 18.–21.8.

Ajankohtaista

Helsingin Uiva venenäyttely Lauttasaaressa, HSK:n kerhosatamassa, 18.-21.8.2016 esittelee jälleen kaikki suosituimmat vene- ja moottorimerkit sekä paljon tarvikkeita, varusteita ja palveluita. Tarjolla on satoja veneitä, runsaasti varusteita ja palveluita sekä paljon ohjelmaa koko perheelle.

Jos olet hankkimassa uutta venettä ensi kesäksi, Uiva 2016 Flytande -näyttely sitä varten erinomainen kauppapaikka. Näyttelyssä ovat mukana kaikki suurimmat venevalmistajat ja maahantuojat uusimpine malleineen. Ajankohdaltaan näyttely on myös erinomainen, sillä juuri syksyllähän on aika tilata uusi vene, jos sen mielii seuraavaksi kesäksi käyttöönsä saada. Veneen syys- ja kevätkunnostusta varten kannattaa myös tulla tekemään hankintoja, mukana ovat kaikki merkittävät alan liikkeet.

Veneiden ja varusteiden lisäksi näyttelyssä on paljon ohjelmaa koko perheelle: Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV), Helsingfors Segelklubb (HSK), Suomen Moottoriveneklubi (SMK) sekä Vesisankarit kutsuvat perheet ja nuoret kokeilemaan purjehdusta ja veneilyä, Venemestari-lehti toteuttaa näyttelyn ohjelmalavalla yhteistyössä Savon ammatti- ja aikuisopiston, KWH Mirka Oy:n sekä DG-Service Oy:n kanssa päivittäin työnäytöksiä, Rajavartiolaitos toteuttaa helikopterin avustamana pintapelastusnäytöksen näyttelyalueen edessä sekä lauantaina että sunnuntaina klo 13.00 ja Kippari-lehti järjestää jälleen erittäin suositun koeajotilaisuuden omassa laiturissaan.

Uivassa esitellään lisäksi Suomen olympiapurjehdusjoukkueen veneet, kuullaan mitä on foiling ja viikonloppuna on myös luvassa näytösluonteinen optimistijollien purjehduskilpailu.

Meripelastusseura, Suomenlahden Merivartiosto ja Venepoliisi ovat mukana näyttelyssä aluksillaan. Mukana näyttelyssä ovat myös Meripartiolaiset, jotka kertovat toiminnastaan omalla Jon31-aluksellaan.

Saaristolääkärien punkkibussista saa näyttelykäynnin yhteydessä kätevästi myös rokotukset puutiaisaivokuumetta vastaan.

Näyttelyvieraiden kannattaa viikonloppuna hyödyntää Uivan venenäyttelyn ilmaista bussikuljetusta, joka lähtee Kiasman edestä lauantaina ja sunnuntaina 30 minuutin välein koko päivän ajan klo 9.30-17.30. Paluukuljetukset Lauttasaaresta 30 minuutin välein klo 11.00-18.30.

Näyttely on avoinna torstaina 18.8. ja perjantaina 19.8. klo 12.00–20.00 ja lauantaina 20.8. sekä sunnuntaina 21.8. klo 10.00–18.00.

Näyttelyluettelon ja lisätietoa näyttelystä löydät Uivan omilta verkkosivuilta.

Tutustu näyttelyluetteloon, valitse suosikkisi ja osallistu Suomiveneilee.fi-facebook-sivulla arvontaan, jossa voit voittaa 2 hlön lippupaketin Uivaan venenäyttelyyn!