Q-Yachts Oy / Tekninen Manageri

Ajankohtaista

Q-Yachts Oy on sähkökäyttöisiä luksusmoottoriveneitä valmistava suomalainen yritys.

Q-Yachts hakee teknistä manageria

Tarjoamme asiakkaillemme ekologisen tavan nauttia veneilystä ja kasvamme yrityksenä nopeasti. Etsimme nyt Helsingin toimistollemme teknistä henkilöä tukemaan Q veneiden ulkoistettua valmistusta sekä vastaamaan asiakkaille myytyjen veneiden tuesta ja huollosta.

Toimit itsenäisesti ja hallitset hyvät kommunikointitaidot niin henkilökohtaisesti kuin sähköpostin välityksellä. Pystyt omaksumaan veneen sähköisen voimalinjan toiminnan sekä omaat hyvät tietotekniset taidot, jotta pystyt toimimaan toisen tason tukena jälleenmyyjien kautta tuleville asiakkaiden kysymyksille. Veneen kaikki komponentit on kytketty CAN-väylän välityksellä omaan IOT järjestelmäämme, jonka kautta onnistuu niin tietojen monitorointi kuin valittujen järjestelmien etäohjauskin.

Tuotantomme on ulkoistettu ja tehtävänäsi on varmistaa, että veneen tekninen dokumentaatio on ajan tasalla. Mahdollisesta 3D mallinnusohjelman käytöstä tai veneenvalmistus/-veneilykokemuksesta on sinulle tehtävässä hyötyä.

Pystyt toimimaan suullisesti ja kirjallisesti vähintään suomeksi ja englanniksi.

Työ on vastuullista ja itsenäistä. Tarvitset ajokortin veistämölle käyntejä varten. Yrityksen kasvaessa uralla on hyvät etenemismahdollisuudet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@q-yachts.com 22.9.2019 mennessä. Kirjoita otsikkokenttään teksti ”Tekninen manageri, Helsinki”.