Ensiesittely Uivassa venenäyttelyssä: Grandezza 37 CA – Uusi tyylikäs kumppani merellä

Ajankohtaista

Grandezza 37 CA ensiesitellään Helsingin Uivassa venenäyttelyssä 16.–19.8.2018

Uusi Grandezza 37 CA tarjoaa kaiken tarvitsemasi täydellisiin hetkiin vesillä. Leveän takaliukuoven avaamalla salonki ja avotila yhdistyvät yhdeksi tilavaksi kokonaisuudeksi. Lasinen kattoluukku ja avotilan katos aukeavat napinpainalluksella ja luovat avoveneilyn tunnelman. Vaikuttava muotoilu, helppo ohjattavuus ja viihtyisät sisätilat tekevät jokaisesta matkasta sekä innostavan että rentouttavan.

Pääkäynti veneeseen tapahtuu perästä laajan uimatason kautta, jossa sijaitsevat myös säilytyslokerot lepuuttajille ja muille kiinnittymisvarusteille. Kuljettajan oma uloskäynti styyrpuurin leveälle ja syvälle sivukannelle mahdollistaa helpon ja turvallisen rantautumisen sekä kiinnittymisen, tarvittaessa vaikka pelkästään kuljettajan toimesta.

Veneen viihtyisänä olohuoneena, matkustamona, ateriointi- ja viihtymistilana toimii avara ohjaamo/salonki. Salongissa paapuurin puolella on kookas L-sohvaryhmä ja vastakkaisella puolella erittäin tilaavat kaapistot sekä valmius TV:lle. Sohvat on sijoitettu siten, että kaikilla matkustajilla on erinomainen näkyvyys ulos, myös matkustamisen aikana. Sohvaryhmä pöytineen on mahdollista muuttaa haluttaessa vuoteeksi, jolloin salonki muuntuu yöpymiseen soveltuvaksi kolmanneksi kajuutaksi. Salongin takaseinänä on rosterikehyksinen lasiseinäelementti, joka avattaessa muodostaa takaavotilan kiinteän L-sohvan kanssa suuren avaran tilan yhdessäoloon. Keulakannella on täydellinen paikka viettää lämmintä kesäpäivää, sillä sieltä löytyy moderni sohva/aurinkopatja istuskeluun ja auringonottoon.

Sisätilojen innovatiivinen pohjaratkaisu on suunniteltu tekemään alakannen tilavista ja ilmavista kabiineista rauhalliset yöpymispaikat. Masterkabin sijaitsee veneen keulassa ja pitää sisällään muhkean parivuoteen. Suuret runkoikkunat tuovat valoisuutta ja panoraamanäkymän ympäristöön. Veneen keskellä olevassa kabiinissa on kaksi erillistä tilavaa vuodetta, joista voidaan lisäpatjan avulla muodostaa myös leveä parivuode (2mx2m). Veneessä on erillinen tekninen tila sähkölaitteille ja lisävarusteille, mikä helpottaa laitteiden tarkistuksia ja huoltoa.

WC- ja suihkutilat sijaitsevat veneen keskiosassa. Suihkutila on erotettu wc-tilasta saranoidulla ovella ja siellä on myös kiinteä penkki turvallisuuden ja toimivuuden parantamiseksi. WC:ssä on sähköhuuhtelulla varustettu istuin, tyylikkäät peili- ja allaskaapit sekä kulhotyyppinen allas.

Sisustuksen värimaailma on harmonisen tyylikäs edustaen viimeisintä kansainvälistä suuntausta. Veneen kaikki ominaisuudet on suunniteltu tekemään merellisestä kokemuksestasi täydellisen, olitpa sitten pidemmällä matkalla perheesi kanssa lempivesilläsi tai nauttimassa herkullista illallista ystäviesi kanssa tähtitaivaan alla.

Tekniset tiedot:
Pituus: 11,55 m
Leveys: 3,50 m
Syväys: 0,70/ 1,20 m
Paino: 7500 kg
Henkilömäärä: 10
Makuupaikat: 2+2+2
Moottori: 2 x 260 – 300 hv
CE-kategoria: B
Kulutus/ matkanopeus: 2,8 l/mpk (arvio)
Polttoainetankin tilavuus: 650 l
Vesitankin tilavuus: 260 l
Septitankin tilavuus: 160 l
Huippunopeus 34 – 36 kn (arvio)
Matkanopeus 24 – 30 kn (arvio)

 

Grandezza 37 CA ensiesitellään Helsingin Uivassa venenäyttelyssä 16.–19.8.2018 www.uiva.fi