Suomen suurin purjeveneiden sisänäyttely Hangossa 25.–26.11.

Ajankohtaista

X-Yachts Finland järjestää Suomen suurimman sisänäyttelyn purjeveneille Hangossa 25-26.11 Hanko Boat Yard hallissa

Hanko purjevenenäyttely

Hangossa järjestetävässä näyttelyssä on esillä talvisäilytyksessä ja/tai välitysmyynnissä olevia veneitä, jotka edustavat tuotannossa olevia veneitä

Esillä ovat Xc 38, Xc 42, Xc 45 sekä Xp 44. Vanhemmista malleista esillä ovat X-40, X-46 sekä Hanse 375. HOC Explorer ja HOC Cruiser 33P veneitä ei ole esillä, mutta myös niistä kerromme mielellämme paikan päällä. HOC-veneiden koeajomahdollisuus edelleen mahdollista sekä Tukholmaassa että Välimerellä Nizzassa. Välitysmyynnissä ovat Xc 38, X-40 sekä Hanse 375.

Art Linnervuo on lauantaina Hangossa kertomassa ARC-kisaveneensä varustelusta vuoden 2018 kisaan. Tarjolla on myös informaatiota Euroopan suurimman vapaa-ajan vakuuttajan, Pantaeniuksen, venevakuutuksista. Elvström Sails tulee kertomaan uusista purjeista ja Red-Gull Carsten Krökel tarjoaa erikoisehdoin purjeiden sekä peitteiden pesut ja kyllästykset. Vene Bremer oy Vexi Pilvi on paikalla kertomassa rikin huolloista ja Georg Berger kertoo Hanko Boat Yardin toiminnasta

Tämän lisäksi muuta purjehtijoita kiinnostavaa. Illalla nautitmme yhdessä omakustanteisen ”Purjehtijan illallisen” ravintola Origossa.

Hanko Boat Yard on tällä hetkellä Suomen korkealuokkaisin talvitelakointihalli, jossa on ajateltu viimeiseen asti turvallisuutta, kierrätystä sekä ympäristöä.

Tervetuloa!

www.x-yachts.fi

www.red-gull.com

www.x-yachts.com

www.hby.fi

www.hocyachts.com

www.elvstromsails.com

www.regattaspa.fi

www.pantaenius.se