Sting- ja Nordkapp-veneisiin Mercury-perämoottorit

Ajankohtaista

Mercury Marine aloittaa yhteistyön Frydenbøn kanssa ja on jatkossa perämoottoritoimittaja Sting- ja Nordkapp-venemerkeille.

Nordkapp-veneet toimitetaan jatkossa Mercury-perämoottoreilla.

Brunswick Corporationin (NYSE:BC) ja maailman johtava marine-propulsiojärjestelmien toimittaja Mercury Marine on solminut toimittajasopimuksen Frydenbøn kanssa ja Mercurysta tulee valittu moottoritoimittaja yrityksen Sting ja Nordkapp venemerkeille maailmanlaajuisesti. Frydenbø oli muutaman viikon ajan etsinyt uutta moottorikumppania joka parhaiten vastaisi kuluttajien kysyntään ja oli yhtä mieltä siitä että Mercury oli oikea kumppani heidän venemerkeilleen.

“Mercury yhdistetään laatuun, suorituskykyyn ja luotettavuuteen – täydellinen yhdistelmä Nordkappille ja Stingille. Uusi yhteistyö auttaa meitä saavuttamaan korkeat kasvutavoitteet vakiintuneilla markkinoilla”, sanoi Frydenbøn Marine-osaston toimitusjohtaja Hans Petter Slang.

“Olemme innostuneita kasvattamaan yhteistyötämme Frydenbøn kanssa ja ylpeitä yhteydestä vahvoihin Sting ja Nordkapp venemerkkeihin. Frydenbø ja Mercury ovat kaksi kansainvälistä yritystä joilla molemmilla on vahva venealan innovaation historia ja molemmat jakavat intohimon tuotejohtajuudelle. Tämä yhteistyö antaa molemmille yrityksille mahdollisuuden laajentaa asiakaskantaa maailmanlaajuisesti lyhyellä aikavälillä ja työstää mahdollisuuksia lisäkasvulle tulevaisuudessa", sanoi Marty Bass, Mercury Marine President, EMEA. 

Frydenbølla on pitkäaikainen kokemus marine-alalta, Nordkapp ja Sting veneiden valmistuksesta heidän Puolan tehtaallaan, kuin myös muiden johtavien venemerkkien jakelusta, joilla on jo olemassa oleva yhteistyö Mercury Marinen kanssa.

Frydenbø aloittaa veneiden myynnin Mercury-moottoreilla varustettuna mallivuodelle 2021.