Seaboostin Race Red -uutuudet ja uutuusharjat Vene 20 Båt -messuilla

Ajankohtaista

Uudet Seaboost fluoresoivat Race Red tuotteet lisäävät turvallisuutta ja kääntävät päät. Saatavana sekä 100% biosidivapaana Overdive-eliönestomaalina, että kätevinä merkintäkalvoina.

Seaboost esittelee Safety -tuotteita Helsingin venemessuilla 2020

Idea on lähtöisin kilpaveneilijöille tarkoitetusta myrkyttömästä Overdrive-eliönestopinnoitteesta. Overdrive esitellään nyt fluoresoivana Race Red sävynä koko veneilykansalle. Samassa sävyssä saa myös korkealuokkaisia käteviä merkintäkalvoja vesilinjan yläpuolisiin merkintöihin. Näkyvyys on turvallisuutta kaikille vesillä liikkuville, olipa kyseessä pieni, iso, nopea tai hidas vene.

Seaboost esittelee messuilla myös uuden Powerbrush- ja Dock Brush -harjan Yhä useammat veneilijät valitsevat biosidivapaan eliöneston. Tehokkaat veneen pohja harjat ovat tässä avainasemassa. Uudet harjat on varustettu säädettävillä työkalupidikkeillä optimaalisen harjauskulman saavuttamiseksi. Olemme myös lisänneet ergonomisen kahvan parempaa otetta varten ja varret on muotoiltu entistäkin paremmiksi. Powerbrushista voit lisäksi poistaa halutessasi kellukkeen, mikä mahdollistaa pystysuorien pintojen kuten kölin harjauksen.

Powerbrush on optimaalinen työkalu veneiden pohjien harjaamiseen vesillä. Dock-harja on suunniteltu puhdistamaan veneen pohjat tehokkaasti rannalla. Voit myös puhdistaa pienemmät veneet Dockilla matalassa vedessä kahlaten.

Seaboost Safety sarjaan  sekä Powerbrush- ja Dock Brush -harjoihin voit tutustua Seaboost osastolla 7d100.

Helsingin Vene 20 Båt -näyttely järjestetään Helsingin messukeskuksessa 7.–16.2.2020. Näyttely on avoinna arkisin klo 11–19 ja viikonloppuisin klo 10–18.