Pro Nautica Group aloittaa toimintansa Helsingin Mustikkamaalla

Ajankohtaista

Pro Nautica Group Oy on ostanut Boatman Group Oy:n veneiden telakointiin, säilytykseen, huoltoihin ja ylläpitoon liittyvät liiketoiminnot ja yhtiöt aloittavat yhteistyön Mustikkamaan vesiurheilukeskuksessa.

Pro Nautica Group Mustikkamaalla

Mustikkamaan vesiurheilukeskuksesta löytyy ravintola, väline- ja venevuokraamo, kelluvat saunat, vetovarjopalvelut, venemyynti sekä täyden palvelun telakointi- ja huoltopalvelut.

”Toivotamme kampuksellemme tervetulleeksi Pro Nautica Group Oy:n, joka vastaa syksystä lähtien telakka ja huoltopalveluista. Pro Nautica Groupin taustalta löytyy vankka osaaminen ja tietotaito, joka oli edellytys liiketoimintakaupan syntymiselle. Sisäänajo on alkanut jo kevään vesillelaskuissa ja yhteistyö on sujunut mutkattomasti”, myhäilee Boatman Group:n toimitusjohtaja John Lönnberg. Boatman Group keskittyy jatkossa veneiden myyntiin, Finval-heittokalastusveneet kärkituotteenaan.

”Mustikkamaan keskeinen sijainti Helsingin ytimessä on mielenkiintoinen mahdollisuus kehittää uusia palveluja pääkaupunkiseudun veneilijöille”, toteaa Pro Nautica Group:n toimitusjohtaja, Jonas Slotte.

”Perinteisen talvisäilytykseen keskittyvä venetelakka laittaa usein lapun luukulle kesäisin varsinaisen veneilykauden ajaksi, saatuaan keväisin asiakkaiden veneet laskettua veteen. Pro Nautica Group haluaa kehittää palveluja kattamaan myös koko aktiiviveneilykauden. Tämä voisi tarkoittaa palvelujemme laajenemista asiakkaan kotilaiturille. Tai mihin tahansa satamaan Suomenlahdella ja Saaristomerellä, sillä Pro Nautica Group:n tavoitteena on laajentua useamman toimipisteen kattavaksi verkostoksi eteläisille merialueillemme”, visioi Slotte.

Tuore yritys, mutta kokenut yrittäjäkaarti

Pro Nautica Group:n perustajat eivät ole ensimmäistä kertaa ”pappia kyydissä”. Toimitusjohtaja Jonas Slotte on aiemmin pyörittänyt menestykkäästi 12 vuotta omistamaansa venealan palveluyritystä, Skuru Marine Oy:tä Raaseporin Pohjankurussa. Myytyään yrityksen liiketoiminnat viime vuonna, syntyi Jonakselle pienen sapattivapaan aikana ajatus uudesta palvelukonseptista venealalle. Mukaan lyöttäytyi Jari ”Viki” Sirkiä, jolla on samansuuntaisia ajatuksia ja pitkä kokemus asiakaspalveluprosessien kehittämisestä ja digitalisaation hyödyntämisestä liiketoiminnassa. ”Asiakkaan palvelutapahtuman kokemuksen ja laadun varmistamisen suhteen on venepalvelualalla paljon tehtävää ja parannettavaa. Henkilökunnan osaamisen ja laatujärjestelmien lisäksi tarvitaan hyvä toiminnanohjausjärjestelmä sekä erityisesti asiakkaan voimaannuttaminen ja kytkeminen mukaan palvelutapahtumiin”, maalailee hallituksen puheenjohtaja Sirkiä.

Pro Nautica Group, Mustikkamaantie 2, 00570 Helsinki