Mercury Marinen 1st Mate -järjestelmä palkittiin

Ajankohtaista

Mercury Marinen 1st Mate -järjestelmä on palkittu AS CES 2021 Innovation Awards – Best of Innovation Honoree -maininnalla.

Mercury Marinen 1st Mate palkittiin

Mercury Marine että yrityksen 1st Mate pelastus- ja turvallisuusjärjestelmä on saanut maininnan CES® 2021 Innovation Awards Best of Innovation Honoree. 1st Mate -teknologia voitti kahdessa kategoriassa, ansaiten Best of Innovation -nimityksen "In-Vehicle Entertainment & Safety" -kategoriassa. Lisäksi 1st Mate sai  maininnan CES Innovation Award Honoree "Vehicle Intelligence & Transportation" -kategoriassa. Tämä on ensimmäinen Mercurylle myönnetty CES Innovation Award-palkinto.

“Meille on kunnia, että meidät tunnustetaan Best of Innovation Award -palkinnon parhaana tuotteena kategoriassamme ja yhtenä koko CES 2020 parhaista tuotteista,” sanoi Dave Foulkes, Brunswick Corporation CEO. “Me teemme veneilystä turvallisempaa ja nautinnollisempaa suunnittelemalla palkittujen veneiden ja moottoriemme lisäksi myös teknologiaa, joka edustaa merkittävää askelta eteenpäin veneilykokemuksen parantamisessa.”

1st Mate on kattava veneilijän pelastus- ja turvallisuusjärjestelmä, joka integroituu veneen moottoriin älykkään keskusyksikön kautta. Kapteenin ja matkustajien puettavat lähettimet linkittyvät keskusyksikön ja mobiiliapplikaatioiden kanssa. Jos matkustaja putoaa veneestä tai lähettimen signaali katoaa, 1st Mate antaa hälytyksen ja GPS sijainnin järjestelmään liitettyihin mobiililaitteisiin. Jos kapteenin lähettimen signaali häviää, 1st Mate sammuttaa moottorin/moottorit ja mikäli järjestelmään on määritetty, niin antaa hälytyksen halutuille yhteyshenkilöille. Mukautettavana turvajärjestelmänä, 1st Mate voidaan ohjelmoida langattomasti lukitsemaan moottorin/moottorit luvattoman käytön estämiseksi.

“Turvallisuus on ykkösprioriteettimme ja tämä tuote heijastaa omistautumistamme kaikkien vesillä olevien turvallisuudelle,” sanoi Chris Drees, Mercury Marine president. “Järjestelmäintegraatio ja tekniikan kehittäminen on alamme tulevaisuutta, ja me olemme hyvissä asemissa tekemään veneilystä intuitiivista ja luotettavampaa asiakkaillemme.”

CES Innovation Awards -ohjelma on Consumer Technology Association (CTA)®omistama ja tuottama vuosittainen kilpailu, jossa kunnioitetaan 28 tuotekategorian teknologiatuotteiden erinomaista suunnittelua ja kehitystyötä. Asiantuntijapaneeli, sisältäen mm. median edustajia, suunnittelijoita ja insinöörejä, tarkasteli hakemuksia innovaation, suunnittelun, toiminnallisuuden, ulkoasun ja muotoilun kannalta.

CES 2021 Innovation Awards Honorees -maininnan saaneet, mukaan lukien tuotekuvaukset ja tuotekuvat, löytyvät osoitteesta: CES.tech/innovation. Lisää palkittuja tullaan paljastamaan CES 2021 aikana tammikuussa 11.1.2021.