Mercury Marine tuo markkinoille uuden Mercuryn potkureiden Flo-Torq SSR -keskiösarjan

Ajankohtaista

Mercury Marine tuo markkinoille uuden Mercuryn potkureiden Flo-Torq SSR -keskiösarjan, joka vähentää 40–225 hevosvoimaisten perämoottoreiden melua ja tärinää merkittävästi. Mercuryn potkureiden täysin uusi Flo-Torq SSR -keskiösarja on myynnissä Mercury-jälleenmyyjäverkoston kautta.

Mercury-Marinen-uusi-keskiösarja

SSR-keskiösarja on ensiluokkainen keskiösarja, joka vaimentaa potkurin tärinän ja vaihteen vaihtomelun lähes olemattomiin, ja tarjoaa samalla pieni- ja keskitehoisille perämoottoreille parasta kestävyyttä. Flo-Torq SSR hyödyntää Mercuryn toimivaksi todistettua SSR-teknologiaa hiljaisessa keskiösarjassa, joka parantaa Flo-Torq II -keskiösarjojen melu- ja tärinätasoa taaten parhaan melun ja tärinän vaimennuksen. Se korvaa myös Flo-Torq III- ja IV-keskiösarjat, mikä yksinkertaistaa Mercuryn keskiösarjavalikoimaa ja tarjoaa parempaa suorituskykyä, pienemmillä kustannuksilla ja kestävyydestä tinkimättä. SSR-teknologia pienentää huippuääntä jopa 22–23 % vaihdettaessa vapaalta eteen ja vapaalta taakse, mikä tekee vaihteiden vaihtamisesta lähes äänetöntä.

Veneilijöille on ollut tarjolla yhä hiljaisempia Mercury-moottoreita, joten on erittäin tärkeää, että Mercuryn potkureissa käytetään myös melu- ja tärinätason minimoivia tuotteita. Tuotteeseen panostettu työmäärä osoittaa Mercuryn sitoutumisen melu- ja tärinätason parantamiseen. Flo-Torq SSR on täydellinen lisävaruste 40–225 hv:n Mercury-moottoreihin, joissa on 1 tuuman potkuriakseli, yleissovelluksiin, ei pintapotkuriasennuksiin.

SSR-keskiösarja täydentää kahta muuta myynnissä olevaa SSR-tuotetta, joita ovat: SSR HD ja SSR Solid. Täysin uusi SSR (ei HD eikä Solid) täydentää SSR-tuotevalikoimaa. Se on yleiskäyttöinen ja sen tärkein tehtävä on melun vaimentaminen.