Mercury Marine Suomi ja EMC – Euro Motor Center jälleenmyyjäyhteistyöhön Oulun alueella

Ajankohtaista

Mercury Marine Suomi ja Euro Motor Center ovat sopineet Mercury-moottoreita koskevasta jälleenmyyjäyhteistyöstä 1.5.2020 alkaen.

Euro Motor Center yhteistyöhön Mercury Marinen kanssa

Euro Motor Center Oy on yksi maan suurimmista moottoripyöräliikkeistä sekä varusteiden ja tarvikkeiden maahantuojista.

Liikkeen edustuksissa ovat Oulun alueella Aprilia, BMW, CFMoto, Derbi, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Niu, Super Soco, Suzuki ja Vespa sekä omana maahantuontina SYM skootterit.

Yli 25 vuoden kokemuksella konekaupasta, Euro Motor Center tarjoaa harrastajille hyvän ja kattavan valikoiman ajovarusteita, tarvikkeita ja varaosia. Uuden Investointipäätöksen ja tulevaisuuden strategian myötä toiminta laajenee nyt myös venealalle asteittain. Tämä tuo mukanaan täysin uusina tuotteina valikoimaan Mercury perämoottorit, varusteet sekä huolto- ja varaosapalvelut Oulun talousalueelle. Kaudelle 2021 on tarkoitus laajentaa valikoimaa myös veneisiin.

Yli 3000 m² toimitilat edustavat uutta suuntausta alallamme – Suunnittelussa on huomioitu kaikki toiminnot aivan alusta alkaen palvelemaan konekaupan tarpeita, aina myymälätiloja, varastoa, huoltoa ja pihaa myöten. Vuosien varrella EMC on laajentanut tilojaan useampaan otteeseen ja hionut toimintaansa vastaamaan tämän päivän tarpeita niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.

Lisäksi kiinteistössä on 60 asiakaspaikkainen lounasravintola, EMC Cafe.

Menestyksekkäästä historiastaan tunnettu Mercury on noussut viime vuosien aikana uudistetulla mallistollaan maailman johtavaksi moottorimerkiksi. Tällä sopimuksella Mercury Marine Suomi vahvistaa Mercury perämoottoreiden jälleenmyyjäkenttää Oulun alueella ja Euro Motor Center asemaansa Oulun alueen johtavana konekauppana. Mercury Marinen laaja venemoottoreiden, varaosien ja tarvikkeiden valikoima täydentää kokonaisuudessaan Euro Motor Centerin toimintaa ja tuo Mercury Marine -tuotteet entistä paremmin saataville Oulun alueella.

”Mercuryn nykyaikaiset, paljon testivoittoja ja mainetta ansainneet moottorit tuovat oivan lisän EMC:n  myynti- ja huoltopalveluihin. Voimme tämän myötä tarjota asiakkaillemme entistäkin monipuolisemman kattauksen kesäaktiviteetteihin.” sanoo Euro Motor Centerin toimitusjohtaja ja omistaja Heikki Viitala.

”Euro Motor Center on lunastanut paikkansa yhtenä Suomen parhaista moottoripyöräliikkeistä ja ansaitsee valikoimiinsa nyt parhaat venemoottorit. Euro Motor Center vahvistaa Mercuryn jälleenmyyjäkenttää tärkeällä perämeren alueella ja tuo hieman uudenlaista ajatusta perinteiseen kenttäämme” toteaa Mercury Marinen toimitusjohtaja Jussi Sepponen.