Mercury Marine esitteli uuden V12 600hv Verado -moottorin

Ajankohtaista

Mercury Marine®, osa Brunswick-konsernia, esitteli tänään uuden 7,6 litran V12 600hv Verado® -perämoottorin. Julkaisun myötä Mercury jatkaa suuritehoisten perämoottoreiden markkinoiden kehittämistä tarjoamalla tehokkaimman ja suorituskykyisimmän perämoottorin, jossa on useita alan uusia ominaisuuksia lukuisiin käyttötarkoituksiin.

Mercury_Marine_V12_600hv_Verado_2021

”Veneiden koko kasvaa ja suorituskykyyn kohdistuvat odotukset nousevat, joten veneilijät ovat toivoneet tarpeitaan paremmin vastaavaa ja suorituskykyisempää suurihevosvoimaista ratkaisua. V12 Verado -perämoottori on Mercuryn vastaus”, Mercury Marinen pääjohtaja Chris Drees toteaa. ”Olemme määritelleet perämoottorin suorituskyvyn kokonaan uudelleen edistyksellisellä suunnittelu- ja kehitystyöllä. V12 Verado -perämoottorin ansiosta veneilijät voivat tavoitella unelmiaan vesillä sekä nauttia ennenkokemattomasta vapaudesta, ylellisyydestä ja tehosta. Tämä uskomaton moottori tulee muuttamaan veneilyn tulevaisuuden.”

Sisältää seuraavia vallankumouksellisia tuoteinnovaatioita:

* Maailman ensimmäisessä V12-perämoottorissa, eli 600 hevosvoiman Verado-moottorissa, on vapaasti hengittävä, suuritilavuuksinen, neljän nokka-akselin rakenne, joka tarjoaa vaikuttavaa vääntöä ja saa painavat veneet liukuun sekä kiihtymään marssiin nopeasti.
* Alan ensimmäinen kaksinopeuksinen automaattinen vaihteisto optimoi moottorin nopeuden kuormituksen mukaan, mahdollistaa voimakkaan kiihdytyksen ja tehokkaan suorituskyvyn matkanopeuksilla.
* Alan ensimmäinen perämoottorin kääntyvä vaihteistokotelo kääntyy itsenäisesti veden alla moottorin pysyessä tilaa säästävässä kiinteässä asennossa. Tämä vapauttaa tilaa usean moottorin kokoonpanoille sekä mahdollistaa laajemman ohjauskulman käsiteltävyyden. Vastakkain pyörivien potkureiden ansiosta se myös ”pureutuu” veteen paremmin satamissa ja muissa ahtaissa paikoissa ohjattaessa.
* Useat parannetut Mercury-tekniikat mahdollistavat yhdessä V12 Verado-perämoottorin erinomaisen polttoainetaloudellisuuden.

”V12 Verado -perämoottori tarjoaa kaiken, mitä veneilijät haluavat suuritehoiselta perämoottorilta, ja vielä enemmän. Moottori tekee veneiden ohjaamisesta satamissa helppoa sekä tarjoaa erinomaisen käsiteltävyyden kaikissa nopeuksissa. Uskomaton polttoainetaloudellisuus mahdollistaa matkat kauemmaksi ja pidemmäksi aikaa. Moottori käy niin tasaisesti ja hiljaisesti, että voit keskustella moottoreiden ollessa käynnissä. Moottori on kestävä, luotettava ja helppo huoltaa. Markkinoilla ei ole mitään V12 Veradoa vastaavaa”, Drees sanoo.

V12 Verado -perämoottori on tulos Mercuryn jatkuvasta sitoutumisesta tutkimus- ja kehitystyöhön sekä valmistuksen laajentamiseen. Tähän sisältyvät yli 1,5 miljardin dollarin investoinnit vuodesta 2008 lähtien.

”Olemme tehneet merkittäviä investointeja ja työskennelleet vuosia parantaaksemme kykyämme muuttaa luovat, uudet ideat käytännöllisiksi, toiminnallisiksi ja luotettaviksi ratkaisuiksi”, Mercury Marinen kehityksestä ja suunnittelusta vastaava johtaja Tim Reid toteaa. ”Työn ansiosta olemme osanneet varautua ja reagoida markkinoiden muutoksiin. Olemme kuunnelleet veneilijöiden tarpeita ja toiveita huolellisesti ja luoneet uusia tuoteominaisuuksia, jotka ylittävät heidän korkeimmatkin odotuksensa.”

Mercury Marine V12 Verado -perämoottori on saatavilla EMEA-alueella kesällä 2021.