Mercury Marine aloittaa perämoottorikumppanina Alumacraft, Manitou & Telwater brändeille

Ajankohtaista

Mercury-perämoottori

Mercury Marine on solminut strategisen toimittajasopimuksen BRP:n kanssa, jonka johdosta Mercurysta tulee heti valittu moottoritoimittaja BRP:n omistamille venemerkeille Alumacraft, Manitou, Quintrex & Stacer. BRP on tehnyt päätöksen lopettaa E-TEC ja E-TEC G2 moottoreiden tuotannon välittömästi.

“Tämä sopimus tarjoaa meille uskomattoman tilaisuuden kasvattaa tuotemerkkiämme markkinoilla ja esitellä palkittua perämoottoreiden portfoliotamme uusille asiakkaille ympäri maailman,” sanoi Chris Drees, Mercury Marine President. “Meillä on jo ollut pitkäaikaiset suhteet Alumacraftin, Manitoun ja Telwaterin kanssa ja odotamme innolla yhteistyön jatkamista tarjoamalla alan johtavia perämoottoreita ja ainutlaatuista palvelua näiden venemerkkien asiakkaille maailmanlaajuisesti.”

“Pysymme uskollisina ja sitoutuneina marine-strategiallemme ja uskomme vahvasti että kahden innovatiivisimman maailmanlaajuisen marinealan yrityksen yhdistäessä voimansa, ei vain hyödytä Mercury Marinea ja BRP’tä vaan myös koko alaa ja asiakkaita,” sanoi Karim Donnez, Senior Vice President, Marine Group, IS&T and Global Transformation. “Vaikka COVID-19 joudutti perämoottoriemme tuotannon lopettamispäätöstä, ylpeänä tarjoamme Manitou, Alumacraft, Quintrex ja Stacer veneitä paketoituna Mercury-moottoreiden kanssa tästä eteenpäin.”

Mercury Marine tulee olemaan valittu toimittaja Alumacraft ja Manitou tuotemerkeille kuten myös Quintrex & Stacer tuotemerkeille Australiassa.

“Olemme innostuneita siitä, että BRP-jälleenmyyjät ja kuluttajat voivat kokea uudet moottorimme – ja viimeaikaisilla kapasiteetti-investoinneilla olemme hyvässä asemassa kohti jatkuvaa kasvua,” sanoi Drees.

Alumacraft, Manitou, Quintrex & Stacer venepaketit Mercury perämoottoreilla tulevat olemaan saatavilla kesäkuun alussa.