Mercury Marine 450R Suomen ensiesittelyssä Helsingin venemessuilla

Ajankohtaista

Helsingin venenäyttelyssä 2020 on Suomen ensiesittelyssä maailman tehokkain sarjavalmisteinen perämoottori, Mercury Marine 450R. Lisäksi Mercury Marine ensiesittelee osastollaan 6b48 teknisen puolen uutuuksia kuten veneilijän pelastus- ja turvallisuusjärjestelmän1st Mate:n sekä 40-115 hv:n perämoottoreille suunnitellun uuden ohjauskahvan.

Mercury Marine 450R Suomen ensiesittelyssä Helsingin venemessuilla 2020

Mercury Marinen osastolla on mukana myös Suomen Meripelastusseura tuliterällä PV3-luokan pelastusaluksellaan, joka on sarjan ensimmäinen perämoottorilla varustettu vene.

Mercury Marinen osasto sijaitsee tutussa paikassa hallissa 6 (osasto 6b48) ja osastolla on esillä kattava valikoima Mercury-perämoottoreita sekä Mercury MerCruiser ja Mercury Diesel -moottoreita

Mercury Marinen tuoteperheistä nähtävillä tulee olemaan laaja kattaus Mercury perämoottoreiden, MerCruiser ja Mercury Diesel -sisäperämoottoreiden lisäksi Quicksilver -kumivenemallisto, Quicksilverin varaosia ja tarvikkeita sekä MotorGuide-sähkömoottoreita.

Lisäksi osastolla pääsee tutustumaan Mercury Marinen eletroniikkatuotteisiin, kuten Joystick Piloting -järjestelmään, Active Trim -automaattiseen trimmikulman säätöjärjestelmään ja VesselView -tuotteisiin.

Oman osaston lisäksi Mercury-moottoreita löytyy Brunswick Marinen venetuotemerkkien sekä kotimaisten venevalmistajien tuotteissa ympäri messuhallia.

Helsingin venemessut messukeskuksessa 7.–16.2.2020.