Ilmoittaudu Yamaha Power Pay -kalastuskisaan

Ajankohtaista

 

Yamaha Power Pay

Sykkiikö sydämesi kalastukselle ja kalastuskisoille ja kipparoit Yamaha-perämoottorilla varustettua venettä? 

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Yamaha Power Pay -ohjelmaan, joka starttaa toista kertaa veneily- ja kalastuskaudella 2022. Ohjelma on tarkoitettu harrastajakalastajille, jotka omistavat Yamaha-perämoottorilla varustetun veneen. Ohjelmassa on mukana sekä uistelu- että heittokalastustapahtumia. 

Vuoden 2022 Power Payn ensimmäiset kilpailut ovat Vanajaveden Hauki SM toukokuun alussa ja Lowrance Challenge Kokkolassa toukokuun lopussa. Ohjelmassa on sekä heittokalastus- että uistelutapahtumia. Kausi päättyy Buster Kalavale -kisaan Uudessakaupungissa 1.10.2022. Yamahan Power Pay Finland -lähettiläinä toimivat kalastusmestarit Jani Ollikainen ja Jari Kostamo.

Yamaha Power Pay Finland -ohjelmaan voivat osallistua kaikki harrastajakalastajat, jotka omistavat Yamaha-perämoottorilla varustetun veneen. Yamaha Power Pay -ohjelmaan ilmoittautuminen on maksutonta.

Ohjelma on tarkoitettu yli 18-vuotiaille harrastajakalastajille. Tiimissä voi kuitenkin olla alle 18-vuotias perheenjäsen. 

Kisakauden päätteeksi Yamaha arpoo marraskuussa 2022 kaikkien Power Pay – ohjelmaan osallistuneiden venekuntien kesken Yamaha F4BMHS 4 hp:n perämoottorin.

 

Yamaha Power Pay kalastuskilpailu 2022 Jani Ollikainen kalastusopas