Helsingin Uivasta lähtölaukaus loppukesän ja syksyn kalastukselle.

Ajankohtaista

Uiva järjestetään kalastuksen näkökulmasta erinomaiseen aikaan ja se tarjoaakin loppukesän ja syksyn kalastukselle kunnon lähtölaukauksen: Uivassa on esillä lähes 300 venettä ja kalastukseen soveltuvia veneitä on nähtävissä kaikilla laitureilla. 

Erityisesti kalastukseen tehtyjä ja varusteltuja veneitä on keskitetty entistä keskeisemmälle paikalle, Laakson Kalastuslaiturin alueelle. Keskitetty kalastuksen teema-alue tarjoaa harrastajille mahdollisuuden vertailla veneitlä ja tutustua useiden valmistajien valikoimaan samalla kertaa.

Uivassa on paljon kalastusvarusteltuja veneitä

Kalastuslaituri on sijoitettu kätevästi heti messualueen sisääntulon tuntumasta ja sen löytää helposti maalla olevien näyttävien kalastusveneiden ansiosta. Ammattioppailta, kuten Pasi Tuikkeelta, haukiguru Antti Heinoselta ja Jani Ollikaiselta on luvassa paitsi päivittäisiä tuote-esittelyjä myös hyviä vinkkejä lähikuukausien kalastusreissuja varten

Kalastuksen harrastaja löytää Uivasta kaiken tarvittavan kalastukseen. Laakson Kalastuslaiturilla on 14 kalastusvarusteltua venettä. Vieheet ja muut tarvikkeet löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä telttaosastoilta. 

Garmin on mukana Uivassa

Venemerkeistä mukana ovat Almarcraft, Alucat, Buster, Falcon, Faster, North Silver, Master Pro, Tracker Vboats ja Wide E. Lisäksi Raymarine ja Garmin esittelevät kalastajan elektroniikkaa veneissä ja OPM omassa telttaosastossaan. Garmin esittelee Uivassa LiveScope anturiteknologiaa ja uudet Garmin Force-keulamoottorit. Vieheitä löytyy muun muassa Kosto-Uistimen osastolta.

Uivassa on uistinvalikoimaa!

Helsingin Uiva venenäyttely Lauttasaaressa, HSK:n kerhosatamassa 15.–18.8.2019. Näyttely on avoinna torstaina ja perjantaina klo 12–20 ja viikonloppuna klo 10–18. Näyttelyyn pääset kätevimmin maksuttomalla messubussilla Lauttasaaren metroasemalta, Kauppakeskus Lauttiksen edestä.