Hanse 388 Suomen ensiesittelyssä Helsingin venemessuilla

Ajankohtaista

Hanse 388 ensiesittelyssä Helsingin venemessuilla 2018

Hanse 388 esiteltiin ensimmäistä kertaa kertaa Cannesin venenäyttelyssä syyskuussa 2017, ja se saa Suomen ensiesittelynsä Helsingin venenäyttelyssä helmikuussa.  

Merkittävin ero edeltävään Hanse 385 -malliin purjehdusominaisuuksien osalta on noin 80cm korkeampi masto sekä huomattavasti suurempi purjepinta-ala, joiden vastapainoksi köli on hieman syvempi kuin edeltävässä mallissa.

Vene on saatavilla joko kahdella tai kolmella hytillä edeltäjänsä tavoin. Kasvatettujen runko- ja kattoikkunoiden myötä luonnonvaloa on sisätiloissa on kuitenkin huomattavasti enemmän ja tilan tuntu korostuu sisätiloissa entisestään.

Hanse 388 ensiesittelyssä Helsingin venemessuilla 2018

Lisävarusteiden sekä valittavissa olevien materiaalien lista on todella kattava, joiden myötä veneestä on räätälöitävissä jokaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin soveltuva matkavene.

Hanse 388 ensiesittelyssä Helsingin venemessuilla 2018

Hanse 388 esitellään Helsingin venenäyttelyn osastolla 7n156.

Helsingin Vene 18 Båt -näyttely messukeskuksessa 9.–18.2.2018. 

HanSail Oy;n valikoimaan kuuluvat Hanse-, Dehler- ja Moody-purjeveneet sekä moottorivenemerkki Sealine. Hansen mallit soveltuvat parhaiten matka- ja perhepurjehdukseen kun taas Dehlerin mallistosta löytyy loistavia suorituskykyisempiä vaihtoehtoja myös kilpapurjehduksesta kiinnostuneille. Moodyn mallistosta löytyvät veneet soveltuvat ominaisuuksiltaan parhaiten pitkiin matkapurjehduksiin. Pitkäkestoisen asumisen vaatimusten täyttämiseen on veneissä kiinnitetty erityistä huomiota.

HanSail Oy on osa samaa yritysryhmää yhdessä johtavan telakka- ja korjaamoalan yrityksen Hopeasalmen telakka Oy:n kanssa.