Finnmaster-mallisto uudistuu ja laajenee T6 ja R6 -venemalleilla

Ajankohtaista

Kaudelle 2020 Finnmaster-mallisto käy läpi mittavat muutokset. Syksyn 2019 aikana julkaistaan kaksi täysin uutta venemallia: Finnmasterin suosittu T-sarja laajenee uudella Finnmaster T6 -veneellä ja R-mallisto uudella Finnmaster R6 -veneellä. Lisäksi Finnmaster 55 SC:stä tulee S5 ja Finnmaster 55 BR:stä tulee R5.

Samalla myös koko Finnmaster-mallisto on käynyt läpi mittavan varustetason muutoksen; kaikki turvalliseen ja mukavaan veneilyyn liittyvät varusteet ovat nyt vakiovarusteena.

Finnmaster T6

Finnmaster T6 – urheilullinen päivävene

Uudessa daycruiser-tyyppisessä Finnmaster T6 -venemallissa yhdistyvät huippumuotoilu ja käytännölliset yksityiskohdat urheilulliseen ulkomuotoon. Veneen tylppä keula, tyylikkäät runkoteippaukset sekä keulan modernit LED-valot viimeistelevät vauhdikkaan kokonaisuuden. Muutenkin vakiovarustus on kattava sisältäen lähes kaiken tarpeellisen plotterista kuomuun. Veneen tukeva runko tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet monipuoliseen ja turvalliseen veneilyyn. Vene on luokiteltu 130-200 hevosvoiman moottoreille.

Ohjaamo on ergonomisesti suunniteltu. Eteen/taaksepäin säädettävä kuljettajan istuin ja viisto jalkatila takaavat luontevan ajoasennon. Kaikki mittarit, kytkimet ja karttaplotteri ovat helposti käsillä. Tummennetut sivuikkunat ja musta mittaripaneeli estävät tehokkaasti auringon heijastumia. Apukuljettajan pulpetti on varustettu säilytyslokerolla ja tyylikkäällä teräksisellä kahden mukin telineellä, joka on viimeistelty Finnmaster-logolla. Lisäksi apukuljettajalla ja kuljettajalla on kyynärnojat ja tilavat säilytyslokerot, joista löytyvät myös mukinpidikeet sekä USB-liitännät.

Suuri tuulelta suojaisa avotila tarjoaa mainiot olosuhteet päiväretkeilyyn ja mahdollistaa rentouttavan ja miellyttävän oleskelun seitsemälle henkilölle. Tilava istuinryhmä muodostuu U-mallisesta sohvasta sekä kääntyvällä selkänojalla varustetusta apukuljettajan istuimesta. Ryhmän keskellä sijaitsee tyylikäs tumman harmaa pöytä. Vakiovarusteisen lisäpatjan avulla avotilaan voi muodostaa myös aurinkotason. Lisävarusteena apukuljettajan istuimen on saatavana 30-litran ulosvedettävä jääkaappi sekä 18-litran kylmälaatikko SB-puolen istuimen alle.  

Veneen kulkureitit on suunniteltu Finnmaster Smart Design -periaatteiden mukaisesti erittäin turvallisiksi. Lukuisat tiikkipäällysteiset askelmat, selkeät kulkureitit, tukevat keulakaiteet ja suuri uimataso helpottavat veneessä liikkumista. Esim. takakannelta toiselle siirtyminen tapahtuu turvallisesti tiikkisen kulkusillan kautta. Penkkien alla on runsaasti säilytystilaa, joiden kannet avautuvat myös patjat paikoillaan. BB-puolen penkin alla on reilunkokoinen säilytystila, johon mahtuu helposti esim. vesisukset.

Keulakajuutasta löytyy tilava parivuode, istuin ja pöytäsyvennys mukinpidikkeellä. Vakiovarusteisen lisäpatjan avulla voi vuoteen laajentaa koko keulan kattavaksi. Kajuutan takaosassa on myös mukavasti säilytystilaa (63 cm x 87 cm) matkatavaroille. Keulakannelle on saatavana lisävarusteena avattava kansiluukku sääskiverkolla.

Veneen vakiovarustus on kattava: mm. Seastar-hydrauliohjaus, täydellinen tiikkisarja, pöytä, 2-osainen kuomu, lepuuttajat suojuksineen sekä 9” karttaplotteri ovat vakiovarusteita. Vene on suunniteltu ja valmistettu tinkimättä yksityiskohdista. Sisustustekstiilit on valmistettu korkealaatuisesta Silvertex™-kankaasta. Myös valaisimet, helat, vetimet ja muut yksityiskohdat on valittu ja testattu huolella. Kaunis muotoilu, käytännölliset tilaratkaisut, suorituskykyiset moottorivaihtoehdot sekä vankka ja taloudellinen runkorakenne tekevät veneestä turvallisen ja edustavan kumppanin vesillä.

Lue lisää

Tekniset tiedot:

 • Pituus: 6,39 m
 • Leveys: 2,29 m
 • Syväys (runko): 0,40 m
 • Paino: 1160 kg
 • Moottori: 130-200 hv
 • Henkilömäärä: 7
 • Makuupaikat: 2
 • CE kategoria: C

 

Finnmaster R6

Finnmaster R6 – monipuolinen vene aurinkoisiin kesäpäiviin

Uusi monipuolinen Finnmaster R6 soveltuu erinomaisesti päiväveneilyyn, vesiurheiluun, kesämökki-, kalastus- ja yhteyskäyttöön. Tässä bowriderissa on helppo liikkua, runsaasti mukavia istumapaikkoja rentoon oleskeluun sekä monta järkevää yksityiskohtaa, jotka tekevät veneilystä helppoa ja turvallista koko perheelle. Veneen vakiovarustus on kattava: mm. tyylikkäät LED-etuvalot, pöytä, lepuuttajat suojuksineen sekä 9” karttaplotteri ovat vakiovarusteita. Vene on luokiteltu 130-200 hevosvoiman moottoreille.

Tuulilasi on korkea ja tarjoaa siksi erittäin hyvän suojan. Ohjaamo on ergonomisesti suunniteltu ja varustettu jalkatuella. Kuljettajan istuin on pyörivä ja säädettävissä eteen/taaksepäin. Hallintalaite, kytkimet, mittarit, kytkimet ja karttaplotteri ovat helposti käsillä. Tummennetut sivuikkunat ja musta mittaripaneeli estävät auringon heijastumia. Apukuljettajan pulpetti on varustettu lukittavalla hansikaslokerolla. Lisäksi apukuljettajalla ja kuljettajalla on kyynärnojat ja tilavat säilytyslokerot, joista löytyvät myös mukinpidikkeet sekä USB-liitännät.

Suuri tuulelta suojaisa avotila tarjoaa mainiot olosuhteet päiväretkeilyyn ja mahdollistaa rentouttavan ja miellyttävän oleskelun kuudelle henkilölle. Tilava istuinryhmä muodostuu U-mallisesta sohvasta sekä kääntyvällä selkänojalla varustetusta apukuljettajan istuimesta. Ryhmän keskellä sijaitsee tyylikäs tumman harmaa pöytä. Vakiovarusteisen lisäpatjan avulla avotilaan voi muodostaa myös aurinkotason. Lisävarusteena apukuljettajan istuimen on saatavana 30-litran ulosvedettävä jääkaappi sekä 18-litran kylmälaatikko SB-puolen istuimen alle.  Kuomu on 2-osainen ja sitä säilytetään kuomukotelossa takapenkin selkänojan takana.  

Veneen keulassa on toinenkin viihtyisä ja suojaisa istuinryhmä, johon on saatavana lisävarusteena aurinkotaso. Kulku keulaan käy helposti avattavan tuulilasin ja oven kautta. Penkkien alla sijaitsevat säilytystilat ulottuvat pulpettien alle asti.

Finnmaster Smart Design ratkaisut lisäävät matkustusmukavuutta ja turvallisuutta vesillä. Ankkuribokseja on kaiken kaikkiaan kolme: yksi keulassa ja kaksi perässä. Penkkien ja askelmien alta löytyy runsaasti säilytystilaa. Vasemmanpuoleisen takapenkin alla on reilunkokoinen säilytystila, johon mahtuu helposti esim. vesisukset ja keulan penkkien alla sijaitsevat säilytystilat ulottuvat pulpettien alle asti. Vene on helppo lastata ja siihen on sujuvat kulkutiet niin keulasta, perästä kuin sivuiltakin. Esim. takakannelta toiselle siirtyminen tapahtuu turvallisesti Line deck -päällysteisen kulkusillan kautta.

Lue lisää

Tekniset tiedot:

 • Pituus: 6,39 m
 • Leveys: 2,29 m
 • Syväys (runko): 0,40 m
 • Paino: 1050 kg
 • Moottori: 130-200 hv
 • Henkilömäärä: 6
 • CE kategoria: C