Vääksyn Konepisteestä Bayliner-veneiden maahantuoja

Ajankohtaista

Vääksyn Konepiste aloittaa yksinoikeudella Bayliner-veneiden maahantuonnin 1.8.2019. Vääksyn Konepiste esittelee Bayliner-malleja jo tulevalla viikolla Helsigin Uivassa venenäyttelyssä: A-laiturissa ovat esillä Bayliner-mallit 742 Cuddy, VR5 Cuddy sekä VR6 Cuddy. 


Vääksyn Konepiste esittelee Helsingin Uivassa mm. Bayliner VR5 Cuddy -veneen. 

”Olemme ylpeitä uudesta vahvasta venebrändistä joka tulee entisestään vahvistamaan hyvää valikoimaa Vääksyn Konepisteen valikoimassa. Suomessa jo markkinoilla oleva vahva Bayliner venekanta tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden huolto- varaosa- korjauspalveuiden suhteen, joissa Vääksyn Konepisteellä on jo ennestään hyvä ja vahva osaaminen", sanoo Vääksyn Konepisteen toimitsujohtaja Janne Korhonen.

”Olemme tyytyväisiä siitä, että Bayliner-veneet saavat nyt maahantuojan jolla on vahva ammatillinen osaaminen, hyvä maine ja vakaa ja pitkä historia. Suomi on parhaimmillaan ollut erittäin vahva markkina Baylinerille ja voi olla sitä tämän myötä myös tulevaisuudessa. Bayliner on Mercury Marinelle maailmanlaajuisesti erittäin tärkeä venekumppani", kommentoi puolestaan Mercury Marine Suomen toimitusjohtaja Jussi Sepponen.

Vääksyn Konepiste on 1983 perustettu moottoriveneilyn, moottorikelkkailun ja maastoliikennevälineiden kokonaispalveluiden tarjoaja, jolla on toimipisteet Vääksyssä ja Lahdessa. Yritys työllistää 20 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa.