Dometic tuo markkinoille sähkökäyttöisten kylmälaukkujen uuden sukupolven

Ajankohtaista

Dometic on tuomassa markkinoille uuden sukupolven suosituista kannettavista kylmälaukuistaan: CFX-sarjan malleista. Uuden sukupolven CFX3-mallit ovat suunnittelultaan ylivertaisia ja lisäksi energiatehokkuudeltaan alansa huippuja. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi jääpalakoneella varustettu malli, joka on ensimmäinen laatuaan koko maailmassa. Dometic aikoo laajentaa asiakaskuntaansa tuomalla tämän uuden malliston markkinoille maailmanlaajuisesti.

Dometic uutuusjääkaappi

Dometic on tehnyt kattavaa kuluttajatutkimusta ennen näiden uuden sukupolven mallien kehittämistä.

Nämä tutkimukset ovat osoittaneet, että modernit kuluttajat haluavat pitää kiinni arkirutiineistaan silloinkin, kun he ovat kaukana kotoa. Aktiiviset ihmiset haluavat myös seikkaillessaan tuoretta ja terveellistä ruokaa ilman, että sellaisen saaminen rajoittaisi heidän aikaansa luonnon keskellä.

CFX3-mallit tarjoavat alan johtavaa energiatehokkuutta. Tämä yhdistettynä CFX3-mallien kykyyn säilyttää lämpötila tasaisesti jääkaappi- tai pakastinkylmänä mahdollistaa sen, että innokkaat ulkoilijat pääsevät entistäkin pidemmälle ja voivat viipyä entistäkin kauemmin retkillään. Tuoreet hedelmät, vihannekset, lihat, kalat ja muut varmistavat, ettei nälkä pääse yllättämään pidemmilläkään matkoilla.

Dometic aikoo laajentaa vähittäismyyntiään nykyistä useampaan liikkeeseen tuodakseen tuotteensa entistä paremmin kuluttajien saataville.

Suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella

Dometicin maailmanlaajuinen palkittu suunnittelutiimi on kehittänyt tämän ensiluokkaisten kylmälaukkujen sukupolven erityisesti kuluttajien käyttäytymisen ja tarpeet huomioiden. CFX3-sarjassa on useita innovatiivisia, käyttökokemusta parantavia suunnittelun yksityiskohtia, kuten entistä parempi käyttöliittymä, helposti avattava salpa, tukevammat kahvat, paremmat LED-valot sekä vankat tuet, joista kylmälaukut voidaan kiinnittää tukevasti ajoneuvoon. Samalla CFX3 on edellisten mallien tapaan juuri niin kestävä kuin luonnossa retkeillessä on tarpeen.

Ylivertainen energiatehokkuus

Energiatehokkuus on yksi ratkaisevimmista ominaisuuksista moderneille kuluttajille. Dometicin uusin versio kehittämästään nopeudensäädön optimointitekniikasta, ”VMSO3”, tekee CFX3-sarjasta yhden maailman energiatehokkaimmista sähkökäyttöisistä kylmälaukuista.

Ainutlaatuinen höyrystinputki ehkäisee huurtumista ja varmistaa, että laukuissa on ilmatiivis tiiviste, joka pitää sisällön tuoreena.

Tuotteiden energiatehokkuusluokka on A++ (CFX3 35–55), mikä tarkoittaa pidempää käyttöaikaa ja joustavuutta virtalähteen valinnassa.

Nykykuluttajille suunniteltua elektroniikkaa

Myös elektroniikka on kokenut vaikuttavan päivityksen parempaan. Bluetooth® on Wi-Fi-yhteyteen verrattuna paljon luotettavampi liitäntävaihtoehto, ja se myös kuluttaa vähemmän energiaa. Tästä syystä CFX3-sarja on nyt varustettu Bluetooth®-liitettävyydellä. Lisäksi CFX3-sarjassa on nyt entistä tehokkaampi USB-latausliitäntä, jolla saadaan nopeammin virtaa tärkeille laitteille, kuten matkapuhelimille ja tableteille. Uusi ohjauspaneeli on sertifioinniltaan vedenpitävä ja säänkestävä.

CFX3 todella vastaa kuluttajien tarpeisiin tässä digitaalisessa nykymaailmassa.

Mobiilisovellus

Jotta kylmälaukun hallinta onnistuisi vielä paremmin mobiililaitteilla, uudessa Dometic CFX3 -sovelluksessa on uusi lämpötilan ja virrankulutuksen osoittava käyrä näiden tietojen seuraamiseen pidemmällä aikavälillä. Bluetooth®-liitännän ansiosta käyttäjillä on myös helppo pääsy tietoihin. Lämpötilan ja energiankulutuksen tarkistaminen ja säätö onnistuu helposti vain avaamalla sovelluksen.

Sovellus antaa käyttäjille entistä parempaa mielenrauhaa heidän ollessaan poissa Dometic CFX3:nsa luota. Käyttäjät voivat nyt seurata ja hallita lämpötilaa ja energiatehokkuutta ja saada hälytyksen, jos lämpötila poikkeaa käyttäjän asettamasta tasosta.

Maailman ensimmäinen kiinteä jääpalakone

Dometic-jääpalakone

Dometic CFX3 55IM -mallissa on ainutlaatuinen toiminto, joka on ainoa laatuaan markkinoilla. Tässä yhden lämpötilavyöhykkeen kylmälaukussa on sisällä itsenäisesti toimiva pakastava jääpalakone jääpalarasioilla. Se voi valmistaa jäätä kylmiä juomia varten samalla, kun päälokero toimii jääkaappina.

Dometic CFX3 -sarjan ansiosta entistä tuoreempana säilyvät elintarvikkeet sekä pienempi ruokahävikki takaavat onnistuneet seikkailut tien päällä, luonnossa, vesillä tai vaikka takapihalla, tarjoten käyttäjilleen kylmän viileää vapautta olla läsnä jokaisessa hetkessä.

Dometic CFX3 -sarja tulee saataville 1. helmikuuta 2020. Hinnat alkaen 833 euroa (sis alv).

Dometicista

Dometic on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailukäyttöön tarkoitetuissa tuoteratkaisuissa ruoan ja juoman, ilmastoinnin, sähkölaitteiden, turvallisuuden sekä hygienian ja saniteettivarusteiden osa-alueilla. Dometic toimii Amerikoissa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Valikoimaamme kuuluu tuotteita matkailuajoneuvoihin, kuorma-autoihin ja luksusautoihin, huvi- ja työveneisiin sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin. Tavoitteemme on luoda älykkäitä ja luotettavia tuotteita, jotka ovat suunnittelultaan ylitse muiden. Myymme tuotteitamme noin sadassa maassa, ja meillä on maailmanlaajuinen jakelu- ja jälleenmyyjäverkosto, joka palvelee jälkimarkkinoita. Dometic työllistää noin 8 000 ihmistä ympäri maailmaa. Nettomyyntimme vuonna 2018 oli 18,0 miljardia Ruotsin kruunua (2,0 miljardia USD), ja pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.