Dometic esittelee uuden innovatiivisen Handwave-wc-kytkimen

Ajankohtaista

Dometic tuo markkinoille uuden Handwave-wc-kytkimen. Kyseessä on innovatiivinen wc-huuhtelukytkin, johon ei tarvitse koskea ja jossa on kapasitiivinen kosketusnäyttö. Näin veneilijät pystyvät paremmin ylläpitämään hygienia- ja saniteettitasoja merellä liikkuessaan.

Dometic Handwave

Dometic Handwave on helppo asentaa ja sopii jälkiasennettavaksi vanhoihin laitteisiin. Siinä on sisäänrakennettu liiketunnistin, jonka avulla käyttäjät voivat huuhdella ja täyttää wc:n käden heilautuksella, mikä mahdollistaa toiminnan ilman kosketusta. Tämä wc:n ohjauspaneeli sisältää taustavalaistuksen, jonka ansiosta se sopii heikosti valaistuihin tiloihin.

Handwave-kytkin tarjoaa kuluttajille liiketunnistimen toiminnallisuutta, jota tyypillisesti käytetään kaupallisissa sovelluksissa. Sitä on saatavana kahdessa mallissa, jotka ovat täysin yhteensopivia Dometicin uusien wc-sarjojen kanssa: Masterflush 8500, 8600, 8700, 8900 (Handwave-malli: DFS-HW) ja Vacuflush 4600, 4700, 4800 (Handwave-malli: VFS-HW). Se sopii myös käytettäväksi huippuvalmistajien kuten Vimarin ja Gewissin asennuskehysten kanssa.

”Handwave-kytkin on osoitus Dometicin omistautumisesta tuoteinnovaatioille. Se perustuu kontaktittomaan kaupalliseen teknologiaan, joka tarjoaa käyttäjille tyylikkään ja toimivan sekä luotettavan saniteettiohjauspaneelin.

Sen liikeaistiteknologia ja kapasitiivinen kosketusnäyttö tarjoavat kuluttajille uudenlaisen ratkaisun wc:n käyttöön, kun terveys ja hygienia ovat etusijalla”, sanoo Eric Fetchko, Dometic Marinen pääjohtaja.

Dometic Handwave -kytkimen tyylikäs muotoilu ja virtaviivainen tyyli varmistavat, että se istuu tyylikkäästi mihin tahansa sisustukseen. Helppokäyttöisen handsfree-käytön ansiosta se on ihanteellinen ratkaisu lähes kaikkiin saniteettisiin tarkoituksiin.

Dometic on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailukäyttöön tarkoitetuissa tuoteratkaisuissa ruoan ja juoman, ilmastoinnin, energian ja hallinnan sekä muiden käyttökohteiden osa-alueilla. Dometic toimii Amerikoissa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Valikoimaan kuuluu tuotteita matkailuajoneuvoihin, kuorma-autoihin ja luksusautoihin, huvi- ja työveneisiin sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin.