RAI Amsterdam ja ICOMIA uudistivat pitkäaikaisen METSTRADE-yhteistyösopimuksensa

Ajankohtaista

Venealan kansainvälisen kattojärjestön  ICOMIAn (International Council of Marine Industry Associations) ja hollantilaisen messu- ja tapahtumakeskus RAI Amsterdamin METSTRADE-yhteistyö aloitettiin jo vuonna 1991. METSTRADE-tapahtumasta on kasvanut alan vaikuttavin B2B-näyttely, joka on vuosi vuodelta ylittänyt odotukset venealan varustekaupan merkittävimpänä messutapahtumana. Nyt allekirjoitettu uusi sopimus jatkuu aina vuoteen 2024 asti.

RAI Amsterdam ja ICOMIA allekirjoittivat tammikuussa METSTRADE-sopimuksen

Kuvassa vas. Peter Methven (ICOMIA), Bas Dalm (RAI), Jouko Huju (ICOMIA) ja Udo Kleinitz (ICOMIA).

”On mahdotonta yliarvioida ICOMIA–RAI-kumppanuuden etuja. Muodostamme erinomaisen tiimin, jonka ensisijainen tavoite on vahvistaa veneteollisuutta. METSTRADE on tavarantoimittajien ja valmistajien tärkein näyttely, joka on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisen veneteollisuuden tapahtumana. Olen ylpeä ICOMIAn pitkäaikaisesta yhteistyöstä RAI:n kanssa sekä sitoutumisestamme METSTRADE-tapahtumaan," sanoo ICOMIAn hallituksen puheenjohtaja Jouko Huju. 

ICOMIA on edustanut globaalia veneteollisuutta vuodesta 1966 alkaen ja sen jäseninä on 35 kansallista venealan järjestöä Pohjois-Amerikasta Kiinaan ja Suomesta Uuteen-Seelantiin. ICOMIAn hallituksen puheenjohtajana toimii Venealan keskusliitto Finnboatin hallituksen puheenjohtaja Jouko Huju. METSTRADE on maailman suurin ja ainoa ICOMIAn virallisesti tukema näyttely.

Lisätietoja ICOMIAsta: www.icomia.org
Lisätietoja METSTRADEsta: www.metstrade.com
Alkuperäinen englanninkielinenen artikkeli METSTRADEn verkkosivuilla