Buster Q palkittiin Paras Mobiilipalvelu -kilpailussa

Ajankohtaista

Buster Q älynäyttö arvioitiin yhdeksi parhaista suomalaisista mobiilipalveluista

Buster Q -älynäyttö arvioitiin parhaista suomalaisista mobiilipalveluista Paras Mobiilipalvelu 2017 -kilpailussa. Kilpailun voittajat julkistettiin SuomiAreena -tapahtumassa Porissa 11. heinäkuuta. 

Buster Boatsin ja turkulaisen Nextfourin kehittämä Buster Q voitti kilpailun M2M (machine to machine) -sarjan. Kaikkien suurempien Buster-mallien vakiovarustukseen kuuluva älynäyttö yhdistää tuomariston mukaan navigoinnin ja turvallisuuden kannalta keskeiset toiminnot yhteen helppokäyttöiseen kosketusnäyttöön ja hyödyntää sujuvasti myös muiden valmistajien laitteiden tarjoamaa dataa.

Valtakunnallisessa kilpailussa oli kahdeksan sarjaa ja se toteutettiin yhteistyössä Digital Forum Finland ry:n, Ohjelmistoyrittäjät ry:n ja useiden elinkeinoelämän toimijoiden kesken. Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimi liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.  

”Laadukas käyttäjälähtöinen palvelutuotanto on keskeinen tekijä sekä kansallisen digiloikan että kansainvälisen kilpailukykymme kannalta. Kilpailuun osallistuneiden palveluiden korkea taso todistaa osaltaan maamme kuuluvan digitalisaation eturintamaan. Erityisen ylpeitä voimme olla osaamisesta, jota Suomesta löytyy uudenlaisiin liikkumispalveluihin sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien palveluiden saralta, koska suomalaisten arjen sujuvoittamisen lisäksi näiltä aloilta löytyy myös valtava globaali markkinapotentiaali”, toteaa Berner.

Paras Mobiilipalvelu 2017 -kilpailun pääpalkinnon sai eri liikkumismuodot käteväksi palvelukokonaisuudeksi yhdistävä suomalainen matkasovellus Whim.

Lisätietoja Buster Q -älynäytöstä