Bella-Veneet Oy, Mercury Marine Suomi ja Waltic-boatcenter jälleenmyyjäyhteistyöhön Helsingin alueella

Ajankohtaista

Bella-Veneet Oy, Mercury Marine Suomi ja Waltic-boatcenter ovat sopineet Flipper-veneitä ja Mercury-moottoreita koskevasta jälleenmyyjäyhteistyöstä 1.1.2017 alkaen.

Menestyksekkäästä historiastaan tunnettu Flipper on noussut viime vuosien aikana täysin uudistetulla mallistollaan yhdeksi pohjoismaiden nopeiten kasvavista venemerkeistä. Tällä sopimuksella Bella-Veneet Oy vahvistaa Flipper-veneiden jälleenmyyjäkenttää Helsingin alueella ja Waltic-boatcenter asemaansa pääkaupunkiseudun johtavana veneliikkeenä.

Flipper-veneet varustetaan ja myydään yhdessä Mercury-moottoreiden kanssa. Mercury Marinen laaja venemoottoreiden, varaosien ja tarvikkeiden valikoima täydentää kokonaisuudessaan Waltic-boatcenterin toimintaa ja tuo Mercury Marine -tuotteet entistä paremmin saataville pääkaupunkiseudun alueella.

”Flipperin huippumoderni, monipuolinen ja menestyksekäs mallisto ja Mercuryn nykyaikaiset, paljon testivoittoja ansainneet moottorit tuovat oivan lisän Walticin valikoimaan. Voimme tämän myötä tarjota asiakkaillemme entistäkin parempia veneitä ja moottoreita.” sanoo Waltic-boatcenterin yrittäjä Ville Lehti.

”Waltic on lunastanut paikkansa yhtenä Suomen parhaista veneliikkeistä ja ansaitsee valikoimiinsa parhaat veneet ja moottorit. Waltic-boatcenter vahvistaa Flipperin ja Mercuryn jälleenmyyjäkenttää tärkeällä pääkaupunkiseudun alueella.” totevat Bella-Veneet Oy:n Raimo Sonninen ja Mercury Marinen Jussi Sepponen ykskantaan.

 

Bella-Veneet Oy – Bella Boats, on Suomen ja Pohjoismaiden johtava lasikuitumoottoriveneiden valmistaja. Olemme seuranneet veneilyn trendejä ja toteuttaneet asiakkaidemme toiveita jo vuodesta 1970. Veneitä valmistetaan Suomessa kuudella tehtaalla, ja tuotannosta vientiin menee noin 75 %. Bella-Veneiden tuotemerkkejä on kolme: Bella, Flipper ja Aquador. www.flipperboats.fi

Mercury Marine on maailman johtava huvivenemoottoreiden valmistaja ja osa Brunswick Corporationia. www.mercurymarine.com/fi/fi/

WALTIC-boatcenter on täydenpalvelun venekauppias, joka tarjoaa saman katon alta veneet, moottorit, tarvikkeet, veneilyasusteet, korjaamo- ja huoltopalvelut sekä osaavan henkilökunnan. Waltic on toiminut venealalla jo vuodesta 1958. www.waltic.fi