Yhdessä Vesille Kansalaistorilla 9.6. – Tervetuloa tapaamaan huippuja!

Ajankohtaista

Sukella veneilyn maailmaan maksuttomassa koko perheen harrastetapahtumassa, jossa pääset tutustumaan veneisiin, merellisiin kohteisiin ja vastuulliseen vesillä liikkumiseen Helsingin ytimessä 9.6. kello 15-18. 

Yhdessä vesille -tapahtuma Kansalaistorilla 9.6.2019Lapsilla on mahdollisuus oppia veneilytaitoja niin maissa kuin vesilläkin. Kansalaistorin toimintapisteissä (keskustakirjasto Oodin edessä) voi testata maajoukkuepurjehtijoiden johdolla esimerkiksi hengausta, solmuja ja vesipelastusliinan heittämistä. 

Yksinpurjehtija Ari Huusela kertoo huimista projekteistaan Kansalaistorilla kello 15.30, minkä jälkeen olympiapurjehtijat esittäytyvät. Tapahtumascreenillä ja toimintapisteissä on jatkuvaa matkaveneilyyn ja kilpailutoimintaan liittyvää ohjelmaa.

Töölönlahdella lapset pääsevät turvallisessa ohjauksessa kokeilemaan optimistijollapurjehdusta kello 15-18. 

Kello 16.30 olympiapurjehduksen entiset ja nykyiset arvokilpailuhuiput haastavat toisensa SUP-lautakisaan Töölönlahdella (Hakuna Matatan viereinen laituri). Mukana haasteessa ovat Tuuli Petäjä-Sirén (olympiahopeaa 2012), Silja Kanerva (olympiapronssia ja MM-kultaa 2012), Sari Multala (moninkertainen MM-voittaja), Tuula Tenkanen (MM-hopeaa ja EM-pronssia) ja Tapio Nirkko (EM-hopeaa).

Kello 17 Töölönlahdella starttaa Siisti Biitsi -siivoustalkoot Pidä Saaristo Siistinä ry:n ja Suomen Purjehdus ja Veneilyn johdolla. Tervetuloa pitämään ympäristöstä huolta koko perheen voimin!

Lisätietoa yli 30:sta tapahtumasta koostuvasta Yhdessä Vesille -kampanjasta: yhdessävesille.fi