Venemessuilta vinkkejä veneen kunnostukseen

Ajankohtaista

Venemestarin telakalla on työnäytöksiä venemessujen ajan

Pohjois-Euroopan suurimmilla venemessuilla saa tänäkin vuonna tärkeää ja hyödyllistä tietoa veneiden korjauksesta ja huoltotöistä. Messujen työnäytöksissä Venemestarin Telakalla annetaan vinkkejä muun muassa pleksin kiillotukseen, törmäyslistojen vaihtoon ja veneen sähköistykseen. 

Venemestarin Telakalle tulee laitettavaksi kolme moottorivenettä: lujitemuovinen, tuulilasiveneklassikko Vator, alumiininen pulpettivene Buster ja lujitemuovinen pulpettivene Finnmaster 520 CLX. Lisäksi Telakalta löytyy verhoilupiste. Venemestarin Telakalla voi seurata ammattilaisten työskentelyä ja hakea vinkkejä omiin tee-se-itse -huoltotöihin.

Telakan veneet saavat uutta ilmettä keinotiikin asennus-, törmäyslistan vaihto- sekä alumiinin, lujitemuovin ja pleksilasien kiillotusnäytöksissä. Verhoilupisteessä tehdään ja verhoillaan perinteiseen GT-kryssare -purteen uudet sisätilan patjat. Lisäksi näytöksissä paneudutaan puisen puolimallin tekoon, veneen sähköistykseen, lujitemuovin korjaustöihin ja perämoottorin huoltoon.

Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Messut ovat avoinna arkisin klo 11-19 ja viikonloppuisin klo 10-18. 

Lisätietoa verkkosivulta: www.venemessut.fi