Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma aloittaa veneilykauden helmikuussa

Ajankohtaista

Helmikuun venemessut on siirretty verkkoon. Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma kokoaa 12. – 21.2.2021 veneet, veneilytarvikkeet ja -varusteet sekä vesiharrasteet ainutlaatuiseen verkkotapahtumaan. Tarjolla on ohjelmaa, yrityssivujen tuote-esittelyjä, hyviä tarjouksia ja mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa chatin kautta. Tapahtuma on veloitukseton kävijöille.

Venemessut järjestettiin messukeskuksessa v. 2020

”Venemessujen järjestäminen on tärkeätä nyt poikkeuksellisena aikana. Kotimaan matkailu on kasvussa ja veneily kiinnostaa entistä enemmän. Haluamme tukea venealaa ja veneilyä unohtamatta veneilijöitä ja vesiharrastajia,” kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Tapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna paljon elämyksiä, sisältöä ja kohtaamisia. Yritykset ovat ottaneet tapahtuman ilolla vastaan ja lähteneet mukaan sisällöillään ja tarjouksillaan. Mukana ovat merkittävimmät alan toimijat. Sen lisäksi, että tapahtumaa voi nyt seurata kaikkialta maailmasta, tapahtumassa voi myös esitellä veneitä, joita ei olisi saatu fyysiseen tapahtumaan. Verkkotapahtuma on täynnä mahdollisuuksia.”

Kahdeksan ohjelmateemaa

Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma tarjoaa ohjelmaa sekä veneilijöille että veneilyn aloittamista harkitseville ja vesiharrastuksista kiinnostuneille.  Uudet ohjelmat julkaistaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina – kuutena päivänä tapahtuman aikana. Venemessujen virallisen ohjelman lisäksi tarjolla on myös mukana olevien yritysten tuottamaa ohjelmaa. Venemessuille voi palata aina uudestaan ja ajoittaa vierailunsa silloin, kun parhaiten sopii, sillä ohjelmat löytyvät tallenteina julkaisuajankohdan jälkeenkin.

Venemessujen ohjelma nostaa esille moottoriveneiden uutuusmalleja, purjehdusta, matkailua ja veneilytarinoita. Omat osionsa on veneilyn aloittamisesta kiinnostuneille, kalastajille ja vesiharrastajille. Verkkotapahtumassa esitellään myös historiallisia veneitä.

Ohjelma kertoo muun muassa mitä veneen ostamisessa kannattaa ottaa huomioon, miten veneitä huolletaan ja millaista koulutusta on tarjolla. Matkailuosiossa kerrotaan muun muassa Ahvenanmaan ympäri veneilystä, Viron kohteista ja Helsingin päiväretkikohteista.  

Perinteiset palkinnot jaetaan verkkotapahtumassa

Verkkotapahtumassa julkaistaan Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n ja Suomen Messusäätiön  Vuoden vierasvenesatamat 2021-palkinnon ja Suomen Messusäätiön rahoittaman Pelasta Itämeri -palkinnon saajat sekä Messujen vene, jonka ovat valinneet venelehtien toimittajat.  

Vene 21 Båt verkossa – tapahtuma järjestetään 12. – 21.2.2021 www.venemessut.fi -sivustolla. Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 22 Båt -messut järjestetään 11. – 20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää venemessut Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.  Viime helmikuussa Vene 20 Båt -messuille osallistui 282 näytteilleasettajaa ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 27 819 m2.

www.venemessut.fi
#venemessut