Vene 19 Båt kutsuu lapset messuille!

Ajankohtaista

Vene 19 Båt -messut 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa alle viisitoistavuotiaille maksuttoman sisäänpääsyn venemessuille maanantaista torstaihin. Pohjois-Europan suurin veneilytapahtuma tahtoo tuoda veneilyn ja vesiharrasteet lähelle lapsia ja nuoria. Venemessut uskoo, että kipinä veneilyyn syttyy venemessuilla.

Venemessut kutsuu lapset messuille

Venemessut esittelee vuosittain yli 500 uutta venettä, paljon veneilyvarusteita ja -tarvikkeita sekä vesiharrastuksiin liittyviä välineitä. Tapahtuman ohjelma on vahvasti elämyksellistä. Messuihin osallistuu yli 300 yritystä ja se täyttää kaikki Messukeskuksen seitsemän hallia. Tapahtumassa vierailee vuosittain noin 70 000 veneilystä kiinnostunutta.

”Haluamme tarjota lapsille ja nuorille elämyksiä ja tietoa veneilystä. Moni veneilijä on käynyt lapsena venemessuilla ja kipinä veneilyyn on syttynyt jo silloin. Veneily on harrastuksena loistava ja antaa paljon”, kertoo tapahtumasta vastaava Tomi Frick Messukeskuksesta. ”Venemessuilla uskotaan, että tapahtumalla on suuri merkitys veneilyn aloittamiseen ja myös ensimmäisen veneen hankintaan. Messuille tullaan katsomaan erilaisia veneitä, sillä siellä on tarjolla veneitä pienestä soutuveneestä suureen huvijahtiin. Esillä on myös käsityönä tehtyjä puuveneitä ja historiallisia klassikkoveneitä.”

Laaja ohjelmatarjonta

Venemessujen ohjelma tarjoaa  Uusi Aalto -alueen isolla altaalla vesiharrasteiden lajikokeilua, Rapala Kalatakuu Jättiakvaariolla kalastusohjelmaa, Purjehdussatamassa tarinoita suurilta meriltä sekä Venemestarin Telakalla tietoa veneiden kunnostuksesta. Uutta Vene 19 Båt -messuilla on Totalveneen Messi, jossa saadaan tietoa veneilykohteista ja moottoriveneilystä yleensä. Ohjelma tarjoaa kuultavaa ja koettavaa sekä veneilijöille että veneilyn aloittamista suunnitteleville. Ohjelmat julkaistaan kokonaisuudessaan tammikuun alussa.

Suomen Veneily ja Purjehdus ry järjestää nyt toistamiseen Veneilijän Kamapörssin, jonne veneilijät voivat tuoda hyväkuntoisia  veneilytarvikkeita ja -varusteita myyntiin. Tuotosta 20 % menee SPV:n junioritoiminnan hyväksi. SPV tuo messuille myös kaikki luokkaliittonsa veneineen ja tarjoaa tietoa veneilyharrastuksen aloittamisesta.

Merkittävimmät veneuutuudet palkitaan

Vene Båt -messuilla esiteltävistä veneistä valitaan vuosittain venelehtien toimittajien ja alan asiantuntijoiden toimesta Messujen veneet, joka ovat merkittävimmät venemessuilla esiteltävät uutuudet. Luokkia on kolme: Messujen avomoottorivene, Messujen retkimoottorivene ja Messujen matkamoottorivene. Messujen veneet julkaistaan keskiviikkona 13.2.2019 Purjehdussatamassa.

Venemessuilta innostusta veneilyyn

Vene 19 Båt -messut järjestetään pe-su 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta 50. kerran. Vene 19 Båt –messut tuo esille Baltic Sea Action Groupin toimintaa ja tuo tapahtumaan entistä enemmän Itämeri-sisältöä. Messujen pääyhteistyökumppani on Mercedes-Benz.

Aukioloajat (avoinna kaikille)
pe 8.2. klo 11-19
la-su 9. – 10.2. klo 10-18
ma-pe 11. – 15.2. klo 11-19
la-su 16. – 17.2. klo 10-18

Liput ennakkoon edullisemmin http://shop.messukeskus.com  
Pääsyliput ovelta aikuiset 19 e/ lapset ja erikoisliput 12 e. Ennakkoon ostettuna 16 e/10 e. 
Ryhmäliput ovelta 12 e/hlö ja ennakkoon ostettuna 10 e/hlö, ryhmässä min 10 hlöä. 
UUTTA: Maanantaista torstaihin (11. – 14.2.) alle 15-vuotiaat pääsevät maksutta messuille.
Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

www.venemessut.fi #venemessut