Uutuus: Seaboost Powerbrush PRO

Ajankohtaista

Ympäristön huomioiminen ja veneiden pohjien harjaustarve lisääntyy sitä mukaan, kun tietoisuus myrkkyvärien haitoista ja tulevista rajoituksista lisääntyy.

Powerbrush-PRO-harja

Seaboost lanseeraa Powerbrush-veneenpohjaharjan rinnalle uuden PRO-version. PRO on tehty järeästä 30 mm vahvasta alumiiniputkesta ja siinä on T-kahva kahdelle kädelle. Tämän ansiosta harjaustuntuma ja käyttömukavuus paranevat. Lisäksi PRO tarjoaa 12 kg säädettävä nosteen, joka tuo lisää tehoa työhön.

PRO varustetaan kattavalla työkaluvalikoimalla, ja peruspaketti sisältää karkean Orginal-harjan, Wide-yleisharjan ja Wide-raapan kovettuneiden merirokkojen irrotukseen. Lisäksi paketti sisältää jatko-osan, joten paketti, jonka ohjehinta on 295 € toimii sellaisenaan myös isommille ja köliveneille, ja on jo saatavilla www.seaboost.fi

Muilta osin PRO tarjoaa samat tutut ominaisuudet, veneen runkoa myötäilevän varren ja säädettävän työkalupidikkeen pohjan pysty- ja vaakapinnoille.

Powerbrush on tehokas työkalu. Tässä tavallisella Powerbrush harjalla puhdistetaan törkypohja, joka on täynnä merirokkoa marraskuun lopulla https://www.youtube.com/watch?v=rkjvkqkyxlY