Uudistunut Helsingin Uiva on koko perheen kesätapahtuma!

Ajankohtaista

helsingin_Uiva_venenäyttely_uudistuuHelsingin Uiva venenäyttely järjestetään Lauttasaaressa, HSK:n kerhosatamassa 17.–20.8.2017. Tulevana kesänä on Uivan 40-vuotisjuhlanäyttely ja juhlavuoden kunniaksi näyttely uudistuu koko perheen kesätapahtumaksi.

40. kertaa järjestettävä Helsingin Uiva venenäyttely tarjoaa veneiden ja varusteiden lisäksi aiempaa enemmän elämyksiä ja ohjelmaa koko perheelle. Uutena teemana on vahvasti mukana kalastus, jonka tiimoilta näyttelyssä on tarjolla varuste-esittelyitä, näytöksiä, tietoiskuja sekä muuta erikoisohjelmaa.

Yli 250 venettä omassa elementissään vesillä

Helsingin Uiva venenäyttely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua veneisiin niiden omassa elementissään, laiturissa ja vesillä. Viime vuoden näyttelyssä esiteltiin yli 250 venettä ja tänäkin vuonna mukana ovat kaikki merkittävät venevalmistajat ja esittelyssä ovat kaikki kauden kuumimmat uutuudet.

Purjeveneitä näyttelyssä on nähtävänä enemmän kuin missään muussa Suomessa järjestettävässä näyttelyssä ja etenkin purjeveneet ovat edukseen laitureissa: mastot, purjeet ja köydet paikoillaan.

Uivassa näyttelyssä on myös kattava tarjonta moottoreita, varusteita sekä tarvikkeita. Veneilykauden ollessa vielä parhaimmillaan Helsingin Uiva onkin erinomainen paikka päivittää sekä veneen että miehistön varustusta.

Ohjelmatarjonta kasvaa ja uudistuu

Uivan näyttelyn ohjelmatarjonta laajenee yhteistyössä Venemessujen WaterExpo-tapahtumasta palkitun Pulp Agencyn vauhdittamana: ohjelmassa on päivittäin esimerkiksi SUP-lautojen ja kanoottien testausta, Foiling-näytöksiä, erilaisia kilpailuja, tuote-esittelyitä sekä runsaasti tietoiskuja veneilyn ja kalastuksen eri osa-alueilta.

Aiempien vuosien tapaan ohjelmassa ovat myös suositut Rajavartiolaitoksen helikopteri-pelastusnäytökset viikonloppuna, Kippari-lehden moottoriveneiden koeajot sekä Venemestarin telakka, jossa saat parhaat korjaus- ja huoltovinkit veneellesi.

Koukuttavaa ohjelmaa kalastajille

Kalastus on Uivan näyttelyn uusi teema ja kalastajille onkin tarjolla paljon ohjelmaa: kalastusvene-esittelyiden lisäksi Uivassa on paljon tuote- ja varuste-esittelyjä, demoja sekä tietoiskuja kalastukseen liittyen.

Kiinnostavaa nähtävää ja tehtävää koko päiväksi, koko perheelle

Lapsille on Helsingin Uivassa venenäyttelyssä järjestetty mahdollisuus kokeilla purjehdusta sekä muita vesilajeja. Lasten ja koko perheen ohjelmaa järjestetään erityisesti sunnuntaina 20.8, joka onkin tapahtuman perhepäivä.

Helsingin Uivassa venenäyttelyssä 2017 tulee olemaan paljon nähtävää ja koettavaa. Lisäksi näyttelypäivät ovat pullollaan kiinnostavaa ohjelmaa, eli näyttelykäyntiin kannattaa varata runsaasti aikaa. Nälän ja janon sammuttamiseen alueella on useita eri vaihtoehtoja kotiruuasta streetfoodiin.

Helsingin Uiva järjestetään Lauttasaaressa, HSK:n kerhosatamassa. Näyttely on avoinna torstaina ja perjantaina 17.–18.8.2017 klo 12–20, lauantaina ja sunnuntaina 19.–20.8. klo 10–18.

Alueella on rajoitetusti parkkipaikkoja ja näyttelyyn järjestetään ilmainen bussikuljetus Kiasman edestä lauantaina ja sunnuntaina.

Uivan verkkosivut, www.uiva.fi, on uudistettu ja uusilla sivulla sekä Uivan Facebook-sivulla löytyy jatkossa lisätietoa tuotteista, ohjelmatarjonnasta ja muista Uivaan liittyvistä asioista.