Uivan näyttelyn ennakkolippujen palkintopurjehdus

Ajankohtaista

Kimmo Huhdanpää hankki Helsingin Uivaan venenäyttelyyn lippunsa ennakkoon ja se kannatti, sillä voittoarpa osui kohdalle. Kimmo pääsi Lagoon Charter-purjehdukselle 6.10. perheensä ja ystäviensä kanssa.

Uivan venenäyttelyn ennakkolippujen palkintopurjehdus

”Viihdyimme Lagoon 42:lla erittäin hyvin. Syksystä huolimatta sää oli lämmin ja tuultakin oli sopivasti. Lagoon oli aivan uusi kokemus, kuin uiva mökki, jossa on mukavaa viettää aikaa merellä.
Purjehdus lähti HSK:n satamasta, jossa Lagoon Charter pitää veneitään. Lauttasaaresta purjehdittiin Pihlajasaaren ja Melkin välistä väylää pitkin ulkomerelle, josta käännyttiin kohti Kustaanmiekkaan", Kimmo kertoo.

"Purjehduksella päästiin ihailemaan Helsinkiä mereltä, kun matkan kiersi Kauppatorin ja Kaivopuiston kautta kohtia Löylyä ja lopulta takaisin Lauttasaareen. 
Nuoriso viihtyi veneellä erityisen hyvin, joka yllätti minut. Ystäväni innostui kovasti Lagoon Charterin palvelusta ja suunnittelee veneen varaamista tiimipurjehdukselle.”

Lagoon Charterin laivastoon kuuluuvat Lagoon 39 ja Lagoon 42 purjeveneet. Elokuussa laivasto täydentyy vielä Lagoon 46, joka tulee olemaan Suomen suurin charter -purjevene.

Yhteystiedot:
www.lagooncharter.fi
sähköposti: myynti@lagooncharter.fi
Toimitusjohtaja Timo Salminen 0400-465050