Terhi-veneet ja Suzuki-perämoottorit yhteistyöhön

Ajankohtaista

Kotimaiset Terhi-veneet ja japanilainen perämoottorivalmistaja Suzuki aloittavat yhteistyön. Terhi-veneet Suzuki-perämoottoreiden kanssa ovat ensi kerran nähtävillä Helsingin Uiva-venenäyttelyssä 13.–16.8.2020.

Terhi ja Suzuki yhteistyöhön 2020

Terhi-veneitä valmistava TerhiTec Oy ja Suzuki Deutschland GmbH ovat sopineet non-exclusivisen jakelusopimuksen joka mahdollistaa Terhi-veneiden toimittamisen Suzuki-perämoottoreilla kaikkiin Terhin myyntimaihin. Sopimuksen tarkoituksena on vahvistaa Terhin ja Suzukin asemaa venemarkkinoilla, nopeuttaa veneiden toimituksia sekä helpottaa varastohallintaa, kun perämoottorit asennetaan veneisiin valmiiksi tehtaalla. Tämä on erityisen tärkeää aikana, jolloin venekaupan ennustaminen eri markkinoilla on haasteellista.

Sopimus ei rajoita veneiden myyntiä myös muilla perämoottorimerkeillä eli Terhin peräpeili pysyy edelleen avoimena. Terhin paketointi ja markkinointi tapahtuu kuitenkin tulevaisuudessa pääsääntöisesti Suzukin kanssa yhteistyössä, pois lukien ne venemarkkinat, joissa Terhillä on maahantuoja, joka ei
edusta Suzukin perämoottoreita.

”Suzuki-yhteistyön tavoitteena on tarjota Terhi-veneilijöille heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat moottorit. Suzukin laaja pienten koneiden mallisto onkin omiaan Terhien perään.” kommentoi Oy Otto Brandt Ab:n konsernijohtaja Markku Hämäläinen. ”Suzukin mallisto on myös teknologisesti erittäin kehittynyt.

Suzuki hyödyntää mallistossaan taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä korostavaa polttoaineen laihaseostekniikkaa, Lean Burnia” jatkaa Hämäläinen.
Terhi ja Suzuki -venepaketit ovat nähtävillä Helsingin Lauttasaaressa 13.–16.8.2020 Uiva-venenäyttelyssä, soutuvenealueella. Nähtävillä on Terhin soutu- ja moottorivenemallisto kokonaisuudessaan ja jokaiseen venemalliin sopiva Suzuki-perämoottori.