Silver Fox -uutuudet kaudelle 2018

Ajankohtaista

Silver esittelee täysin uudet Fox Avant- ja Fox BR-venemallit kaudelle 2018. Uutuudet saavat Suomen ensiesittelynsä Vene18-messuilla helmikuussa 2018.

Uusi Silver Fox BR 2018 saa Suomen ensiesittelynsä Helsingin venenäyttelyssä

Alle 5,5 metrin veneluokka on Suomen rekisteröidyin, ja tätä kokoluokkaa Silverillä edustaa etenkin koko kansan Silver Fox-mallisto. Muun muassa venekokoluokan suosio sekä asiakkaiden ja kauppiaiden näkemykset ja toivomukset ovat perustana uusien Fox BR ja Avant -mallien uudistamiseen kaudelle 2018.

Täysin uusi runkomuotoilu ja linjakas design

Uusien Silver Fox-mallien alumiinirungot on valmistettu Silverin tutulla laitakotelorakenteella, joka tekee veneistä kiertojäykät, hiljaiset, tasapainoiset ja turvalliset. Runkomuotoilu on veneissä täysin uusi, ja muotokieli on sekä puhdaslinjainen, moderni että linjakas. Onnistuneen runkomuotoilun ansiosta veneet ovat sisätiloiltaan reilusti entistä tilavammat, vaikka ulkomitat ovat miltei samat kuin edeltäjämallissa. Kokoonsa nähden veneissä on runsaasti tilaa liikkua, kalastaa ja kuljettaa.

Uutuudet seuraavat muiden vuosimallin 2018 Silver-veneiden värimaailmaa:a ylälaita on teipattu valkoisella hiilikuituteipillä ja sisäosien lasikuitu on väriltään valkoinen. Kokonaisuudessaan selkä- ja käsinojia myöten avattavissa olevaan tilavaan ja käytännölliseen takapenkkiin mahtuu reilusti tarvikkeita. Lisäsäilytystilaa löytyy veneiden keulasta sekä ohjauspulpeteista.

Fox Avant-mallissa leveä sivupulpetti on sijoitettu styyrpuurin puolelle ja venettä ohjataan takapenkiltä käsin. Fox BR-mallissa sen sijaan tuplapulpetin takana on tilaa kahdelle erillisistuimelle sekä leveälle takapenkille. Pulpettien välissä on vakiona 2-osainen väliovi. Molemmissa malleissa on kiinnitetty huomiota niin ajoergonomiaan kuin matkustusmukavuuteen. Uusiin Silver Fox-malleihin kuuluu lisäksi vakiona 9-tuumainen Raymarine Axiom -kaikukarttaplotteri ja NMEA-verkko.

Silver-veneet esitellään Helsingin Vene18-näyttelyssä helmikuussa 2018 osastolla 6h50.

Lisätiedot: www.silverboats.fi