Mercury Marine tuo joystick-ohjauksen 175–225 hv:n V6-perämoottoreihin

Ajankohtaista

Mercury Marine in EMEA tuo saataville joystick-ohjauksen kaikkiin V-6 3.4L -perämoottoreihin, joissa on digitaalinen kaasu ja vaihteenvaihto.

Mercury V6 joystick

Mercury ja Dometic ovat rakentaneet ja testanneet yhteistyössä joystick-paketin, joka voidaan asentaa Mercuryn 175, 200 ja 225 hv:n FourStroke-perämoottoreihin.
Tämän uuden julkaisun myötä Mercury laajentaa joystick-ohjauksen saatavuutta laajemmalle yleisölle. Veneilijät, jotka ovat kiinnostuneita kahdella 175 hv:n, 200 hv:n tai 225 hv:n perämoottorilla varustetuista venepaketeista, voivat valita nyt myös joystick-ohjauksen.

Sen lisäksi, että joystick helpottaa satamaan ajoa ja veneen ohjaamista, kuljettaja voi pitää venettä paikallaan, säilyttää kurssin tai pitää sijainnin ja kurssin samanaikaisesti. Tuote tulee saataville EMEA-alueelle ainoastaan Mercury Marine -kanavan kautta helmikuusta 2021 alkaen.

Mercury esitteli Joystick Piloting for Outboards -järjestelmän vuonna 2013, jolloin se oli venemarkkinoiden ensimmäinen laatuaan. Järjestelmä on edelleen markkinoiden tarkin ja ainoa, joka on suunniteltu alusta loppuun toimimaan yhdessä Mercury-moottorin kanssa.

Lue lisää: Joystick system components